OVER MIJ

WELKOM OP MIJN PERSOONLIJKE BLOG!

Je beste vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Door het geven van een cadeau scoor je altijd punten bij de mensen om je heen!
Ik ben deze blog begonnen omdat ik je graag inspiratie wil geven voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Na mijn HBO-communicatie studie, heb ik jarenlange secretariële en organisatorische ervaring opgedaan bij diverse commerciële bedrijven. Ik heb een neus voor mooie, originele, slimme spullen & gadgets en struin dagelijks internet, tijdschriften en winkels af om te weten wat hip & happening is. Vanuit mijn passie is deze blog ontstaan en ik hoop je blij én hebberig te maken met wekelijkse cadeau updates en leuke cadeau spots.

Want zeg nou zelf, geven ís toch leuker dan krijgen?

njoy2give

 

 

 

 

6 COMMENTS

 • Maaike

  Heel veel succes Joyce, ziet er top uit!!

 • Danielle

  Heel leuk Joyce! Heel veel succes! !
  Xx

 • Mandy

  Super leuke website Joyce! Ga de volgende keer dat ik in Delft ben zeker één van jouw adresjes uitproberen. Vind die armbanden van ‘Pig & Hen’ geweldig (had Jeroen er nou zo eentje om zaterdag?). Beetje jammer dat die neef van jou er niets in ziet, leek me wel een leuk cadeautje (blijkbaar toch geen ‘echte’ man, haha).

  • Njoy2give

   Hi Mandy, thanks!! Ja leuk, ben benieuwd! Haha klopt. Nou dat kan ‘ie best hebben hoor zo’n armband : )

 • Kelly K

  Met heel veel plezier rondgeneusd 🙂

  • Njoy2give

   Haha leuk te horen! T is tenslotte bijna kerst…: )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf