BAKSELS VAN FLOWERHAT

njoy2give

Jeannet Amende is de creatieve dame achter Flowerhat, en noemt zichzelf maker van ‘dingen’! Haar liefde voor bakken, textiel en papier bundelt ze op haar fijne webshop die je in één klik vrolijk maakt!

Omdat ik onlangs jarig was, lag er een heel leuk pakketje op mijn deurmat met de top 4 baksels om te trakteren. Een schattig doosje met 4 verpakte brownies en blondies met een heel lief verjaardagskaartje met de tekst ‘Celeberate whenever you can’. Ik smelt. Wat een feestje dat ik dit mocht uittesten. En ik moet eerlijk bekennen, Jeannet heeft écht baktalent, want ze zijn allemaal even zalig.

Ik testte een proeverij van overheerlijke Brownies & Blondies, en wees gewaarschuwd, ik weet niet of je dit kunt weerstaan!

Brownie sweet salted caramel

Wow de combinatie van het zoet van de brownie en de met zoutvlokken gezouten karamel is waanzinnig! Mnom Mnom, maar kijk uit, na één hapje, werden het er bij mij al snel twee, drie… etc. Het is aardig machtig, dus nuttig met mate voor de ultieme smaaksensatie.

Blondie Roasted Pecan

Met deze scoor je altijd punten. De overheerlijke combinatie van geroosterde pecannoten en witte chocoladestukjes maken deze Blondie het gewenste maatje bij een Latte of verse muntthee. Genieten maar. Dit is jouw moment. Meer heb je even niet nodig 🙂

Brownie Irresistible cheesecake-raspberry

Dit is een limited edition die je tot 1 juni 2016 kunt bestellen. Dus wees er snel bij om deze verrukelijkste brownie te testen. Dé combinatie van chocolade, cheesecake en frisse frambozen. Uhm geen verdere toelichting nodig toch?!

Blondie Lovely Lavender

Dit is echt een Super Blondie. Ambachtelijk gebakken met de lekkerste witte chocolade en bijzonder smaakvol door het vleugje lavendel en citroen waardoor het ook een frisse smaak in zich heeft. Deze combinatie moet je ook echt (iemand laten) proeven want is geniaal.

Stuur een baksel cadeau per post!

Een super origineel cadeau om iemand per post toe te sturen. Het is natuurlijk uitermate geschikt voor een verjaardag, vriendschap, geboorte of zomaar. Of misschien wil jij jouw beste vriendinnetje opvrolijken en weet je dat ze van lekkere zoete baksels houdt?  Kijk op de site naar het assortiment van goddelijke brownies en blondies en klik op de foto’s voor meer info en om je bestelling te plaatsen. Je kunt verschillende maten kiezen die door de brievenbus gaan zodat de ontvanger dus niet per se thuis hoeft te zijn.  Een persoonlijk brievenbuscadeau waar je de ander zeker weten mee verrast.

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Neem snel een kijkje in de leuke webshop van Flowerhat, door hier te klikken. Je kunt een baksel versturen vanaf 10,75 Euro en kies er meteen een leuke persoonlijke kaart bij die het cadeau compleet maakt. ‘Njoy your brownie !!!

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

1 COMMENT

  • Ellen

    Wat is dit leuk zeg, ik ga het gelijk proberen. Heb ook echt iemand in gedachten voor wie zo toepasselijk is!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf