BIKER BOOTS CADEAU

Deze winter kan je ‘m niet missen, de biker boot! Ik heb voor deze stoere schoenen gekozen die ook nog eens uiterst comfortable lopen. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk. Sorry – op naaldhakken lopende dames – ik snap jullie gewoon écht niet. Hoe bestaat het dat jullie jezelf urenlang kunnen pijnigen door op ultrahoge hakken rond te paraderen? Respect, maar mij niet gezien…! Ik ga echt voor stoer en comfi. Zeker als drukke mama rennend van hot naar her, beweeg ik me graag makkelijk voort en op deze boots en voel ik me tegelijkertijd fashionable én vrouwelijk.

Sacha vroeg mij om mijn ultieme winterlook samen te stellen en ik ging op zoek naar een classy biker boot. Ik wilde ze eigenlijk vorige winter al aanschaffen en daarom stonden ze nu echt bovenaan mijn wishlist! Ik moest en zou ze hebben! Sacha heeft een breed assortiment biker boots dus where to begin? Ik ging op zoek naar een paar met weinig poespas; simpel en elegant. Niks drukke gespen, opdrukken of studs. Gelukkig vond ik ze meteen online en na 1 klik op de knop waren ze bested en werden ze de volgende dag al bezorgd. Fijne service zeg. Bij het openmaken van de doos werd ik meteen happy; ze waren precies zo mooi als op internet en zaten perfect. Yeah, zo blij!

En dit zijn ze geworden! Ze zijn van mooi, soepel leer en lopen fijn (niet stug zoals ze misschien ogen). Aan de zijkant zitten ritsen, zodat je ze makkelijk aan- en uit krijgt. En weet je wat ik nou zo leuk vind aan dit model? Ze zijn super goed te combineren met verschillende outfits. Je kunt ze stoer dragen op een skinny broek of vrouwelijk onder een jurkje of rokje. Ik kan ze thuis dragen maar ook netjes naar mijn werk. Dus ondanks dat de biker boot natuurlijk een uiterst stoer imago heeft, kan je er vele kanten mee op. Kijk, daarom ben ik er nou zo blij mee.

Voor welke schoenen ga jij deze winter? Kijk op de website van Sacha voor de nieuwste looks. Mijn biker boots waren € 129,99 en shop je hier.

‘Njoy the winter

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf