BLOMSTERKRANS

njoy2give

De kerst is alweer voorbij, maar mijn blomsterkrans mag nog aan de voordeur blijven hangen. Dan kan ik er nog even van genieten iedere keer als ik de sleutel in het slot steek. Want goh ik houd toch echt wel van die feestelijke decembermaand waarin je je huis kan omtoveren tot een knusse plek waarbij kerstlampjes, kaarsjes, kerststalletjes, kersthuisjes etc. weer van zolder worden gehaald. En dit jaar komt daar de blomsterkrans bij.

Maar gelukkig is hij niet alleen voor in de decembermaand. In het voorjaar laat ik hem weer customizen tot een zomermodel! Zo haal je dus ieder seizoen in huis. De variant die ik nu heb, heeft een prachtig zilvergrijze en groene teint die mooi kleurt bij mijn grijze voordeur.

Wat is het verhaal achter Blomsterkrans?

Blomsterkrans is Noors voor bloemenkrans. Je kunt op de website terecht voor stijlvolle kransen die met de hand gemaakt worden en heel wat eigentijdser zijn dan de kransen die mijn oma vroeger had. Chantana Reemst en Bineke Posthumus zijn het team achter dit mooie label. Ze laten zien dat vernieuwing en traditie hand in hand kunnen gaan. Bloemenkransen spelen namelijk bij diverse tradities in verschillende landen een belangrijke rol. De dames hebben veel plezier aan de opzet van hun duurzame en stijlvolle concept. Zo kan je de krans dus steeds terug sturen en laten voorzien van een nieuwe touch.

Met een Blomsterkrans geef je jezelf of iemand anders een uniek groen cadeau. Je ruikt het verse groen zodra het je het pakket open maakt en het geeft je huis een bijzondere en unieke decoratie. Omdat alle producten met de hand worden gemaakt, worden de kransen alleen in kleine oplages gemaakt. Voor een krans op maat, kun je de dames mailen naar hello@blomsterkrans.com of kies één van de prachtige exemplaren in de webshop.

Wil je meer info?

Check dan de website van Blomsterkrans! Ik heb de krans Yngmar (met een omtrek van 30 cm.) voor de prijs van € 59,95.

‘Njoy.

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf