Boho Billy Bibs slabbetjes

njoy2give

In Amerika heb ik deze té gekke boho slabbetjes ontdekt! Hoe cool! Billy Bibs is van oorsprong een familiebedrijf en ontwerpt en verkoopt met veel trots reversable slabbetjes. Het startte allemaal toen de oprichters dochter Esme kregen. Ze wilden een unieke slab hebben. Eentje die onderdeel was van haar rompertje zodat ze er mooi bij zou zitten tijdens het nuttigen van een vers hapje. Ze konden dit niet vinden op internet. De meeste waren veel te basic. En zo is het allemaal begonnen! Billy Bibs was geboren.

Deze unieke slabbetjes zijn dus aan twee kanten te dragen zodat je ze ook voor bijzondere gelegenheden kunt gebruiken en lekker kunt afwisselen.

Naast de unieke prints, zijn er ook allerlei leuke accessoires op de markt gebracht zoals hippe sjaals, haarbanden en strikken. Allemaal even speels en modern en gemaakt van mooie, duurzame materialen die makkelijk in onderhoud zijn. Want… ze moeten natuurlijk wel heel vies worden. He he.

Je kunt een slab invoeren uit Amerika, maar houd wel rekening met eventuele invoerrechten. Je hebt een slab vanaf zo’n 21 Euries via de website van Billy Bibs.

njoy2givenjoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf