BY BELLE LC JUWEELTJES

njoy2give

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat dé cadeautjesmaand van het jaar eraan komt. Dus hét moment om goed na te denken welke sieraden je graag zou willen hebben. Want een nieuw juweeltje op zijn tijd, maakt je niet alleen blij maar kan je ook laten stralen. Het maakt je outfit compleet.

Qua sieradenmerken is er een hoop verscheidenheid. De instragram accounts vliegen je om de oren. Ik zie soms door de bomen het bos niet meer. Ik ging op zoek naar een merk dat dicht bij mezelf staat, classy en een beetje bling bling. De kunst van het combineren is dan extra leuk. Net dat kleurtje nagellak, dat truitje of shawltje maken je outfit dan af. Voor mij is dat een beetje een sport geworden. Zo heb ik thuis tientallen kleurtjes nagellak en duizenden shawltjes (al heb ik nu een verbod op shawltjes kopen ingesteld omdat het er echt teveel zijn) maar het wordt wel weer tijd om mijn sieraden collectie onder de loep te nemen.

BY BELLE LC

Zo viel het merk By Belle LC meteen bij mij in de smaak. Classy en stylish met een luxe uitstraling. Het zijn sieraden voor de vrouw die weet waar ze voor staat in het leven en ervan houdt om zich leuk en modieus te kleden. Oprichtsters Carlien en Lillian zijn een jaar geleden (2016) begonnen om van hun hobby hun werk te maken door de sieraden business in te stappen. Beiden zeiden hun kantoorbanen vaarwel en doen nu alleen wat ze leuk vinden (dat klinkt toch ideaal?). Ze zijn hartsvriendinnen van kleins af aan en fantaseerden toen al over samen ondernemen. De dames kopen in Nederland en Spanje unieke sieraden in die dicht bij hunzelf passen. Handgemaakte juweeltjes waar je wel ietsje meer voor moet betalen, maar waarvan je een bijzonder item in handen hebt dat ook kwalitatief is. Wat de inspiratiebron is van de dames? ‘MAXIMA‘ roepen ze in koor! De stijl van onze koningin is hét voorbeeld. Opvallende sieraden die Maxima haar outfit compleet maken en door de vormen, materialen en kleurencombinatie super classy zijn. En ik snap dit gevoel want oh wat ben ik een fan van onze koningin! Alle outfits en sieraden die ze draagt, zijn prachtig. Ik ben dus zeker fan van deze sieraden die je het ‘Maxima-gevoel’ geven en je laten stralen als een koningin!

BY BELLE LC & NJOY2GIVE

Ik heb By Belle LC benaderd of zij het leuk zouden vinden om een aantal juweeltjes te presenteren aan Njoy2give en het verhaal achter het merk wilden vertellen. Wat een passie hebben deze dames voor hun bedrijf! En passie werkt. Want in de 2 dagen in de week die ze nu besteden aan het bedrijf, komen ze tijd tekort. Er is dus zeker een ambitie om te groeien! Zo houden ze zich eens in de zoveel tijd ook bezig met het organiseren van een pop-up store en geven ze sieraden party’s op locatie. Tijdens ons gesprek is het idee ontstaan om een professionele fotoshoot te organiseren om de sieraden mooi vast te leggen. En ik voel me een trotse ambassadrice van By Belle LC want ik heb ook mee mogen doen met de shoot! Wat vindt jij van het resultaat?

DE SHOOT MET CMPHOTOGRAPHY

En zo ben ik op een zondag met het By Belle LC team en Fotografe Carméla van CMPHOTOGRAPHY op de prachtige locatie THE BOATHOUSE in Rotterdam op de foto gegaan. Hierbij hebben we verschillende sets doorgepast om zo een (deel) van de prachtige collectie op de plaat te schieten! Door de combinatie van kleur en dynamiek aan sieraden, zie je dat je vele kanten op kunt om classy te zijn! 

CLASSY KERSTCADEAU

Nu de feesdtdagen op de loer liggen, is By Belle LC een mooie cadeautip voor de Sint of onder de boom! Voor jezelf, je vriendin, vrouw, zus, mama of wie dan ook; er is zeker wat leuks te scoren zodat je kan shinen tijdens de Decembermaand. Kijk op de website van By Belle LC en laat je betoveren!

‘Njoy

Instagram By Belle LC : #bybelle

Instagram CMPHOTOGRAPHY : #cmphotographycm

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2givenjoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf