CADEAUS DIE ROCKEN!

njoy2give

‘Rock your life’ is het motto van de toffe webshop ROCKSTYLE! Hier kun je super leuke spulletjes shoppen voor jezelf of om iemand cadeau te doen. Van rozenkwarts, malachiet tot bergkristal, er zijn allerlei soorten (edel)steen en mineraal die door deze webshop een leuke dimensie hebben gekregen. En wist je dat er aan sommigen soorten steen een bijzondere uitwerking wordt toegekend? Zo zou de Rozenkwarts creativiteit en fantasie stimuleren. En van de populaire paarse steensoort Amethist wordt gezegd dat ‘ie een ontspannen en weldadig gevoel geeft.

De dames achter deze Rocks zijn Linda en Eline en kunnen al hun passie kwijt. Met hun speciale vondsten kan je iemand echt een blijvende herinnering geven. Stel je bestie is jarig, dan geef je bijvoorbeeld een prachtig glazen petrischaaltje met erin een mineraalsoort naar keuze. In dit coole verjaardagsdoosje tref je tevens uitleg over het mineraal. Een cadeautje voor altijd! En er zijn speciale Rocks die gekoppeld zijn aan een geboortedatum. Hoe tof! Of stel je bent op zoek naar originele bedankjes voor tijdens een bruiloft? Rockstyle maakt prachtige edelstenen als aandenken die geheel afgestemd kunnen worden op jouw stijl of thema. Ook is er de Rocks&Paper collectie, een serie van posters en kaarten waarbij de Rocks overal zijn terug te vinden. Dit is een leuk cadeautje voor iemands interieur. Of wat dacht je van mooie juweeltjes die Rocken?! Er is genoeg leuks.

Neem gauw een kijkje op de website van ROCKSTYLE en let’s Rock! Er zijn al leuke Rocks vanaf 12,50 Euro.

‘Njoy

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf