Cadeaus van Fabrikten

njoy2give

Hey cadeaulovers!

Ik ben altijd op zoek naar leuke websites met unieke spulletjes. Nou ik heb weer wat ontdekt. FABRIKTEN is zo’n webshop met fijne prints en leuke producten voor in huis. Laat ik voorop stellen dat ik alle creatieve ondernemers die ooit begonnen zijn met een idee en dit hebben weten uit te voeren naar een verzorgde website, adoreer. Want sinds ik in december vorig jaar ook mijn idee van een blog wilde uitvoeren tot een website, weet ik maar al te goed dat hier een hoop doorzettingsvermogen bij komt kijken.

Fabrikten is opgericht door Maartje Bregman en zij is grafisch ontwerpster met passie voor ontwerp, typografie en kleur. Vanuit haar fascinatie voor grafische prints is haar bedrijf FABRIKTEN ontstaan. Een online label waar je terecht kunt voor designproducten bestaande uit vele, mooie materialen.

Daarnaast creëert ze op aanvraag unieke op maat ontwerpen. Ze maakt persoonlijke ontwerpen voor websites, nieuwe huisstijlen of bijvoorbeeld een geboortekaartje. Zo heb je altijd iets speciaals dat met veel passie is uitgedacht en voor jou persoonlijk is ontworpen, rekening houdend met jouw wensen.

FABRIKTEN heeft voor NJOY2GIVE ook iets gaafs ontworpen, maar daarover later meer !!! #spannendhetjullietevertellen

FABRIKTEN vindt de totale beleving belangrijk en daarom worden alle bestellingen met liefde verpakt en naar je opgestuurd. Kijk en daar staat NJOY2GIVE natuurlijk helemaal achter!

njoy2give

Je hebt al een leuk cadeautje vanaf 2,50 Euro. Kijk snel op de website van FABRIKTEN en kijk hier naar leuke cadeaus die ik voor je selecteerde :

Kaartenset – 9,95 Euro
njoy2givenjoy2give

Prints – 4,95 Euro

njoy2give

Bamboe lampenkap – 49,95 Euro

njoy2give

njoy2give

 
Frame met lint – 24,95 Euro

njoy2give

Mand Bamboe – 19,95 Euro

njoy2give

NJOY!

 

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf