Cadeautip man: geef een House of Einstein bon

Laat je vriend, broer, oom, of welke man dan ook, kennismaken met het hippe House of Einstein. Een uniek concept dat in 2012 is opgericht door 2 modieuze dames en al door vele is opgemerkt als dé ontdekking. Met deze bon (waarde kan je zelf bepalen) kunnen mannen online een outfit laten samenstellen die helemaal is aangepast aan hun persoonlijke stijl. D.m.v. een online afspraak met één van de Outfitters wordt de look bepaald en ontvangt hij binnen no-time een unieke box. Echt leuk bedacht vind ik want de meeste drukke zakenmannen hebben een volle werkweek en niet altijd zin om in het weekend ook nog uitgebreid te shoppen; maar ze willen er wel fashionable bij lopen! Leuke cadeautip dus die ook nog een hoop tijd bespaart…

Hieronder zie je enkele voorbeelden en neem een kijkje op de site van House of Einstein, waar je ook de luxe cadeaucard kan vinden.

collage house of einstein 3

house of einstein

 

house of einstein

house of einstein stoere

Alvast heel veel plezier met geven !

X

*All photos made by Nick Dors 


Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf