Cadeautip; mooi smeren met Aesop

Ik geef eerlijk toe dat ik een zwak heb voor mooie verpakkingen die ‘cleanheid’ en luxe uitstralen. Toen ik een goodiebag van Aesop ontving, was ik dus meteen onder de indruk!

Het merk is al in ’87 opgericht in Melbourne maar lijkt de laatste jaren pas de wereld te veroveren. Ze beweren geen onzin maar hebben een slogan waar ik me wel in kan vinden ; ‘We advocate the use of our products as part of a balanced life that includes a healthy diet, sensible exercise, a moderate intake of red wine, and a regular dose of stimulating literature.’

Naast de mooie uitstraling, zijn het ook nog eens fijne smeersels voor dames, heren of hond! Ja inderdaad; ze hebben ook hondenshampoo (zie foto onder), hoe leuk ! Geef dit of één van de andere fijne producten cadeau. De complete cadeausets (in fantastische kleuren, zoals hier op de foto’s afgebeeld) zijn er vanaf 51 Euro.

Alle producten vind je hier op de website van Aesop

aesop1

aesop3 site

aesop2 site

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf