Cadeautips home; 8 x vazen inspiratie van House Doctor

I love het hippe Deense label House Doctor. De missie van dit prachtige merk is : Iedereen verdient een gezond thuis!

House Doctor helpt je om de juiste remedie te vinden voor je interieurproblemen. Ongeacht de toestand van de patiënt (lees: woning), heeft House Doctor naar eigen zeggen altijd de juiste oplossing voor het creëren van een unieke en persoonlijke stijl in je huis. De collectie is groot en uitdagend – van stoelen, tafels, kasten en banken tot en met de leukste woonaccessoires; waaronder deze prachtige vazen.

Het creatieve familie trio Rikke, Gitte & Klaus bezat in eerste instantie een industrieel ontwerpbureau, maar door de enorme hoeveelheid ideeën die ze hadden besloten ze al snel een eigen merklabel op de markt te zetten. In 1999 werd House Doctor opgericht.

Op dit moment werken er 35 toegewijde ‘House Doctors’ op het hoofdkantoor in Ikast, waar steeds de laatste trends gespot worden en nieuwe producten ontworpen worden door een enthousiast team. Alle producten worden intern ontworpen en vervolgens geproduceerd en verkocht door een steeds groeiend wereldwijd netwerk.

—> Hierbij de leukste vazen die je o.a. kunt kopen via De Interieurcollectie vanaf 34 Euro ! ‘Njoy shopping.

vazen 2

vazen3

house doctor

house doctor

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf