CADEAUTJE; SLAPEN BIJ THE DUKE HOTEL

njoy2give

Ik vond mijn leven 1,5 jaar geleden best heel druk, maar eigenlijk kan ik nu concluderen dat het leven incl. baby retedruk is. Je leeft soms in een waas door slaapgebrek en zo’n kleine mini-me staat altijd op nummer 1. En terecht natuurlijk. Het is ook makkelijk; de focus ligt daarop en al het andere laat je soms gewoon even voor wat het is. Maar tussendoor land je best nog weleens met beide benen op de grond en zeker nu James 1,5 is, durf ik voorzichtig te zeggen dat meneer balans weer zijn comeback heeft gemaakt. Ik begin weer frisse energie te krijgen, voel me fitter en kan het allemaal wat beter behappen (zijn nog dagen dat dat niet zo is hoor!). Zo ga ik ook weer meer hotels reviewen, want mijn passie om leuke plekjes met jullie te delen is er nog steeds. Er liggen nog heel wat uitnodigingen op de loer. En een stedentrip is ideaal; die kleine blijft thuis en moeders gaat er lekker een nachtje op uit om even keihard bij te komen.

THE DUKE BOUTIQUE HOTEL 

Ik ging op bezoek bij onze zuiderburen en ging slapen bij hét designhotel in hartje Den Bosch; The Duke hotel. Ik moet zeggen, het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Wat een coole slaap stek! Het hotel is gevestigd in een oud postkantoor en is verbouwd als hotel maar de oude elementen zijn nog duidelijk zichtbaar. Zoals de betonnen muren in de hotelkamers en in de lounge. Ik logeerde in de Balcony jr. Suite met een prachtig balkon aan de Kerkstraat met uitzicht op de Sint Jan Kathedraal. Hoe dichter in het centrum wil je het hebben? Het hotel heeft 4 sterren en met 17 kamers mag het zich daardoor inschalen als boutique hotel. En dat is nu net de reden dat ik je dit aanbeveel. Niks grote ketens, maar intiem en gewoon FIJNE luxe inclusief een persoonlijke service.

Mijn Jr. Suite is voorzien van alle luxe en is zo’n 30m2 groot. Een enorm Duke Size Bed (210X180), Illy espresso machine en Bio Numi Thee, een heerlijk grote inloop regendouche en verwarmde spiegels, organische amineties, een grote TV met onder andere Netflix en nog veel meer om in je gemakken te voorzien. Wat luxe allemaal …

DE INRICHTING VAN HET HOTEL EN HET ONTBIJT

De hele inrichting van het hotel is industrieel en robuust met behoud van originele details. Alle slaapkamers zijn geschilderd in donkere muren en bezitten mooie designmeubels die het geheel een stoere look geven die strak maar toch ook warm aanvoelt. De gouden kranen en zwarte tegels maken het plaatje helemaal af.

Het ontbijt is biologisch en ruim opgezet. Verse sapjes, yoghurt met superfoods, lekkere broodjes en minibars om mee te nemen. Een croissantje en cappuchino zorgen dat ik met een goed gevulde maag het centrum van Den Bosch kan verkennen!

DEN BOSCH

Mocht je nog nooit in Den Bosch geweest zijn, dan weet ik zeker dat je op slag verliefd raakt. Deze stad is zó mega gezellig en knus, ik houd hier echt van. Daarnaast ook trendy en klassiek. Er lopen veel goedgeklede mensen rond. Als echte shop-aholic kan je hier helemaal los. En om de hoek ligt de Korte Putstraat; dé gezelligste straat van de stad met alléén maar leuke barretjes, restaurants en terrassen waar ik als Bourgondier mijn hart op kan halen.

Aangezien het hotel gerund wordt door alleen maar locals, heb ik tal van leuke tips meegekregen! Alle verborgen pareltjes deelt het personeel graag met je.

OOK BOEKEN?

Een mini vakantie naar deze knusse stad in dit trendy hotel? Kijk op de website van The Duke hotel en gá vooral, echt een aanrader! Een nachtje weg is te boeken vanaf 130 Euro.

‘Njoy

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf