Collistar Nero Sublime + WINACTIE

njoy2give

Collistar heeft onlangs een nieuwe gezichtsverzorgingslijn gelanceerd: de Nero Sublime. De producten zijn allemaal ZWART, oeps even schrikken als je de verpakking opent, maar zodra je het uitsmeert in je handpalmen, verdwijnt de gifzwarte kleur. De kracht van dit geheel nieuwe concept is dat je huid een enorme boost krijgt doordat de zwarte orchidee extracten herstellende en ontgiftende eigenschappen bevatten. Deze geheel nieuwe hightech formule zorgt voor echte huidverbetering!

Ik heb 3 producten voor jullie getest en was een beetje sceptisch eerlijk gezegd. Producten die veel beloven, moeten het altijd eerst waarmaken, ja toch?

Dit zijn de producten: Sublime Black Precious Serum, Sublime Black Precious Cream & het Sublime Black Precious Mask.

Allereerst is de geur van het product echt zalig, heerlijk bloemig en fruitig! De producten smeren goed uit en voelen heel aangenaam en zacht op je huid. Ik ben zelf helemaal fan van het serum, want geloof me, het lijkt meteen te werken want ik zag na de eerste dag al een stralend huidje, dus het ‘brightness’ effect zoals aangegeven op de verpakking is echt GEEN onzin! So ie so kan ik je aanraden in deze periode van het jaar je huid extra goed te verzorgen en het gebruik van een serum (die je gebruikt onder je dagverzorging) geeft net dat beetje extra. Dus het is het écht waard (geen verkooppraatje, want ik verdien er niks aan als jullie nu naar de winkel hollen om ook zo een heerlijke oppepper voor je huid aan te schaffen). Ook het masker – dat ik zou adviseren 1 x in de week te gebruiken – verstevigt, verheldert en ontgift je huid dus is je ideale vriendje voor een avondje me-time. Geloof me, je huid is je echt dankbaar!

De Nero Sublime lijn is sinds deze week verkrijgbaar bij de parfumerie en luxere drogist. Hieronder de prijzen van deze 3 magische parels:

Het serum is 57,90 Euro , het masker 40,95 Euro en de crème is 69,90 Euro (prijzen via Douglas, nu met een kennismakingskorting).

Kortom, geef jouw huid ook dit fijne cadeau, ik weet zeker dat het in de smaak valt :- )!

WINACTIE: WIL JIJ HET SUBLIME BLACK PRECIOUS MASK WINNEN? NEEM DAN SNEL ‘N KIJKJE OP DE NJOY2GIVE FACEBOOKPAGINA!!!!

(Je kunt meedoen t/m vrijdag 11 maart a.s., de winnaar wordt zaterdag 12 maart a.s. bekend gemaakt).

njoy2give

njoy2givenjoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

2 COMMENTS

  • Danielle Noord

    Geweldig!!  Ik ga het gelijk delen!! #duimen

  • Marna

    was het maar waar. beetje duur om effe te testen .zou het graag wille proberen
    Groetjes Marna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf