De leukste plekjes in Delft

delft

DELFT is zo’n stad die soms wordt onderschat. Maar waarom? Oké, Delft is kleiner dan een Den Haag of Rotterdam, maar doet eigenlijk niet onder en vanwege de grootte is het juist een verrassende stad die veel te bieden heeft! Delft is natuurlijk de stad van het wereldberoemde Delftsblauw en historische personages als Willem van Oranje en Johannes Vermeer. Het sfeervolle stadje heeft een intiem karakter met zijn romantische grachten en schilderachtige straten. Ook zijn er in Delft 2 leuke pleinen waar je met mooi weer van terras naar terras kan hoppen. Kortom, trakteer je geliefde eens op een tripje Delft en ik weet zeker dat je daar geen spijt van krijgt want Delft is FIJN.

Hieronder mijn favoriete ontbijt/koffie/lunch/diner zaakjes die je niet mag missen :

TIP 1

Hills & Mills (Oude langendijk 6) staat voor puur en healthy en past dus helemaal in het tijdbeeld van nu. Je eet hier verantwoord in een huiselijke sfeer. De keuken van Hills & Mills is gebaseerd op de Himalaya. De Himalaya staat voor puur en natuur, rust, eenvoud en ontspanning en dat wilden de eigenaren doorvoeren in hun restaurant. Leuk is de link op de website naar cadeautjes: klik hier hillsmills waar je meer dan 20 cadeautjes voor (thuis-)chefs, designers & levensgenieters kan vinden! Uiteraard is het ook leuk je vriend- of vriendin te verrassen met een bezoek aan Hills & Mills door een cadeaucheque aan te schaffen.

hills and mills

TIP 2

Kek (Voldersgracht 27) is dé nieuwste aanwinst als je het mij vraagt waar je heerlijk je Latte kan drinken ! Lekkere home-made ontbijtgerechtjes gecombineerd met een lekker sapje. Daarnaast verkopen ze ook originele cadeautjes en hebbedingetjes. Wat een kekke zaak! En ze zijn niet voor niets hoog geëindigd in de koffietest van het AD :)! Snel maar eens proeven die koffie zou ik zeggen.

Kek

Tip 3

Pleck (Voldersgracht 17a) is een nieuwe in Delft! Conceptstore en lunchroom in 1. Je kan hier even lekker rondneuzen naar leuke cadeautjes en andere snuisterijen!

Pleck

Tip 4

La Tasca (Voldersgracht 13,14) is een klassieker waar ik al eerder over heb geschreven in mijn post over 10 Romantische Restaurants in Rotterdam & Omstreken, maar blijft zeker één van mijn favorieten. Heerlijk smaakvolle gerechten en goede service.

La tasca

Tip 5

Artusi (Voorstraat 20a) is vernoemd naar de gelijknamige godfather van de Italiaanse kookkunst, Pellegrino Artusi. Binnen zie je een minimalistisch interieur en buiten kan je in de zomer dineren in de knusse binnentuin. Dit is een plek waar je je even in Italië kan wanen en waar met liefde voor je wordt gekookt!

artusi

Tip 6

Il Tartufo (Minderbroerstraat 2) is de lekkerste Delicatessenwinkel in hartje Delft waar je iedere week verse producten uit Italië kunt nuttigen of meenemen.

njoy2give

Veel plezier met deze tips!

‘Njoy X

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

4 COMMENTS

 • Dirk

  Zou zeker naar Jans (Brabantse Turfmarkt) gaan! Gevestigd in een monumentaal pand met een heel chill teras. Ze hebben het lekkerste ijs van Delft en de lunch is ook top, alles wordt bereid met natuurlijke producten….ik ga vrijwel elke week 🙂

  • Njoy2give

   Hi Dirk, oke super leuke tip!!! Klinkt goed !

 • Katja

  Ik zou zeker een keer naar Koffie & Zo gaan in de Peperstraat. Goede koffie en leuke en aparte cadeaus met een bijzonder verhaal.

  • Njoy2give

   Dankjewel voor de tip, ga ik zeker eens bezoeken !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf