DIT WILLEN WIJ VROUWEN: ULTIEME CADEAUS

njoy2give

Stel je voor dat mannen van Venus zouden komen -dus de perfecte herkomst hebben- dan zouden wij dames eindelijk de meest ideale cadeaus ontvangen van mannen. Want dat is nogal een dingetje hoor. Hoe lief ze het ook kunnen bedoelen, maar ze kunnen het óf totaal vergeten of de plank misslaan. Dit is wat wij vrouwen écht zouden willen dat die mannen geven. En ja, dat mag ook ZONDER REDEN, dus zomaar. Want dan scoor je dubbel als man.

KOOP MOOIE LINGERIE

Nee het is niet afgezaagd. Het is een pure noodzaak en we dragen het dagelijks. Wij vrouwen investeren liever in een mooie nieuwe blouse dan een nieuw lingeriesetje dus we kunnen het altijd gebruiken. En buiten dat, het is super romantisch. Ook hier geldt weer; koop het wel van een luxe, mooi merk zodat je goed zit en extra punten verdiend. P.S. kijk wel goed naar het favo type bh van jouw vrouw want dat is blijkbaar het model dat ze graag draagt (push up, of balconnette etc) en  een tip: kant is altijd leuk!

Samsoe & Samsoe Marilyn Lingerie van kant € 35,-via De Bijenkorf

njoy2give

KOOP IETS EXTRA’S VAN HAAR FAVO PARFUMLIJN

Het is super origineel als je van het favo parfum van je vrouw een extra product koopt; bijvoorbeeld een bodylotion of een douchegel. Dit is echt iets waardoor je laat zien dat je aan iets extra’s denkt en altijd goed. Dit wil iedere vrouw, geloof me:-)

njoy2give

GEWOON EEN ONTBIJTJE OP BED

Dit is gewoon een heerlijk gebaar. Verwen haar in het weekend door je even uit te sloven met een heerlijk ontbijt met haar favo food happinezz! Succes gegarandeerd en niet al te veel moeite, toch?

njoy2give

KOOP THE LITTLE BLACK DRESS

Die wat? Ja dit is een zwart jurkje, een perfecte, die iedere vrouw in haar kast hoort te hebben. Dit kan ze voor iedere gelegenheid dragen. De jurkjes van La Dress scoren altijd.

Jurk van La Dress, Chloe € 149,-

njoy2give

BOEK EEN NACHTJE WEG MET EEN BUBBELBAD

Zit de sleur er wel een beetje in? Of nog steeds mega verliefd? In beide gevallen vindt IEDERE vrouw een nachtje weg, dus quality time, een goed plan. Boek een romantisch kasteeltje of een leuk boutique hotel en dit kan alleen maar leuk uitpakken. Boek een ontbijt op de kamer en jij hebt voor het hele jaar gescoord!

Kijk voor leuke tips op mijn TRAVEL GIFTS pagina.

KOOP DIE PUP!

Zeurt jouw vrouw al jaren om een kleine, trouwe viervoeter? Doe het gewoon! Uhm wel goede afspraken maken over het uitlaatschema he:-)

njoy2give

KOOP MOOIE PUMPS

Dames zijn uber vrouwelijk op hakken. Dat is gewoon een gegeven. Maar investeren in mooie pumps doen we te weinig. Kijk goed naar de maat en koop ze voor haar! Hoe origineel en als een kind zo blij zal ze zijn.

Pumps Peter Kaiser via Assem € 149,95

njoy2give

KOOP ALTIJD MOOIE BLOEMEN, MAAR DAN OOK: ALTIJD!

Dit is een must. Iedere vrouw wil bloemen krijgen van haar vent. Jij man kan het je misschien niet helemaal voorstellen, maar ik ken geen één vrouw die dit niet wil. Maar hier zit een hele grote maar aan vast; ga naar een mooie bloemist! Laat hier een veldboeket of rozen samenstellen en je zit gebakken. DUS NO WAY BLOEMEN VAN EEN TANKSTATION!!! NOT DONE. Hiermee bereik je dus het tegenovergestelde effect.

njoy2give

‘NJOY

P.s. Wat is jouw ultieme cadeau?

Dit zou je ook leuk kunnen vinden om te lezen:

8x IBIZA HOTSPOTS 2017

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf