DIY pakketten van Imakin

imakin

De creatieve Jinske Verpalen kwam ik laatst tegen op een beurs en ik was meteen onder de indruk van het leuke concept dat zij bedacht heeft. Allereerst wist ik – tot voor kort – niet dat de afkorting DIY staat voor: ‘Do it Yourself’! Ik zag het op zoveel blogs voorbij komen en had deze populaire afkorting even gemist. Maar goed, ook jij weet het nu. En dat hier nog geld aan te verdienen valt, bewijst IMAKIN. Zij maakt doe-het-zelf-pakketten voor als je een creatieve bui hebt. Maar het zijn niet zomaar frutsels hoor; als je dit hebt gemaakt, kan je gewoon echt trots zijn op jezelf!!!

Imakin

Jinske is IMAKIN begonnen omdat ze het leuk vindt anderen te stimuleren op een laagdrempelige manier creatief bezig te zijn. Complimentjes op je eigen creatieve werkjes geven je een fijn gevoel. En door haar kan iedereen nu zelf handig worden!

Leuke voorbeelden:

DIY-pakket DRAADWOORD en geef dit als kraamcadeau voor je vriendin;

Afhankelijk van de grootte van de letters bevat het DIY-pakket voldoende materiaal voor een draadwoord van maximaal 6 letters, bijvoorbeeld lief, rebel, home, love, boef. Ook leuk: maak een vorm van het draad, bijvoorbeeld een wolk of ster.

imakin

DIY-pakket KUSSENHOES:

Hoe leuk is dit! Je maakt vanaf nu je eigen kussens.

imakin
DIY-Pakket KANDELAAR BETON:

imakin

DIY Handlettering:

imakin

Waar te koop en kortingscode 15%

De leuke pakketten van Imakin zijn verkrijgbaar via de website. NJOY2GIVE lezers krijgen tot 1 oktober a.s. 15% korting op het hele assortiment (gebruik code: njoy2give bij het afrekenen!).

NJOY 2 DIY!!!

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf