EEN BLOEMPREPARATIE

njoy2give

Denk jij er weleens over na wat je écht zou willen bewaren? Dat zou je eigenlijk moeten doen. Zeker bij grote gebeurtenissen kan het héél veel betekenen om daar op een bijzondere manier een mooie herinnering van te laten maken. Dat kan natuurlijk op vele manieren maar deze manier – en tevens unieke cadeautip – wil ik graag met je delen.

De Bruyn bloempreparatie droogt bloemen. Bijvoorbeeld jouw bruidsboeket of rouwboeket. Want wat is er mooier dan het laten vereeuwigen van dit boeket? Het prepareren van een bruidsboeket is een ambachtelijk en arbeidsintensief project. Met de grootste zorg wordt jouw boeket ontleed. Daarna wordt het boeket gedroogd en vervolgens stuk voor stuk behandeld en geprepareerd zodat de kleur zo lang mogelijk intact blijft. Je kunt het boekt eventueel ook laten inlijsten.

In de webshop van De Bruyn bloempreparatie vindt je een ruime keuze aan mogelijkheden. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen model. Het prepareren van een volledig boeket kan vanaf € 195,-. Het laten bewaren van één enkele bloem kan al vanaf € 65,-. Houd er wel rekening mee dat er enkele weken in beslag gaan om jouw boeket zorgvuldig te drogen voor het gewenste resultaat.

‘Njoy.

njoy2give

njoy2give

Dit artikel zou je ook leuk kunnen vinden om te lezen:

MLEKO LIVING STATIONARY

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf