EEN BOTANISCH CADEAU

njoy2give

Thuis is de plek waar ik het liefste ben. Dit komt omdat het de plek is die mij rust geeft en waar ik na een drukke werkdag neerplof op de bank met een goed gevoel. Trots kijk ik dan naar mijn twee mannen in huis die vrolijk ronddwarrelen en plezier maken. Dat is mijn basis. Daarnaast is ons huis ook nog eens fantastisch. We zijn er zo blij mee en zeggen bijna wekelijks tegen elkaar hoe fijn we er in leven. Het is echt ons perfecte paleis; de locatie, de grootte, het buurtje en de hele sfeer die het uitstraalt. Het huis inrichten is één van mijn hobby’s. Het blijft altijd leuk om woonaccessoires te scoren voor in huis en weer een stukje sfeer te hebben aangebracht.

GROEN DESIGN

Ik kwam de webshop van de Green lifestyle store tegen en laat ik nu net gek op groen zijn! Deze shop verkoopt botanische cadeautjes naar mijn hart waarmee je iemand een stukje geluk én gezondheid geeft. Want onderschat de kracht van planten niet. Dat ze zuurstof aanmaken uit C02 weten we, maar wist je dat ze ook actief schadelijke stoffen afbreken? Een gezonde leefomgeving is voor mij key. Zeker nu we een kleintje in huis hebben rondlopen. Ik heb een tijd op een kantoor gewerkt waar geen ramen open konden en geen echte planten aanwezig waren. Ik merkte dat ik me heel slecht ging voelen. Mijn energieniveau daalde en ik merkte het aan mijn luchtwegen en mijn huid. Het doet dus echt wat met je en vind ik het des te belangrijker om thuis te zorgen dat er planten aanwezig zijn. Dat alle groene schatten uit de shop van de Green lifestyle store ook nog eens zorgen voor een stukje design in huis, maakt mij fan.

OVER GREEN LIFESTYLE STORE

De Green lifestyle store is opgericht door de zusjes Denise en Britt die met hun liefde voor interieur en groen op het idee zijn gekomen om hun eigen bedrijf te starten. Ze merkte dat er een grote behoefte is aan groen interieur en bijzondere planten en dat niet iedereen de tijd heeft om tuincentra af te struinen. Dus waarom dan niet online zodat je tijd bespaart. De zusjes zorgen elk seizoen voor nieuw aanbod en gaan zelf kwekers af voor die ene perfecte plant. Maar er is nu meer dan groen!

PERFECT CADEAU: SCENTED CANDLES

Onlangs heeft de Green Lifestyle Store een prachtige lijn met geurkaarsen gelanceerd die een perfect cadeau zijn voor in je huis. Ze zien er prachtig strak vormgegeven uit; mat grijsgroen met een mooi wit label erop. Er zijn 4 aroma’s en ik testte de ‘White tea party’ waarbij de witte theegeur mij meteen blij maakt en een fijne geur verspreidt in mijn huis. Wat een feestje! En hij staat ook nog eens mooi. De kaarsen schijnen wel 45 uur te kunnen branden. Deze sfeermakers koop je vanaf € 17,50 en zijn een mooi cadeau aan jezelf, je vriendin, moeder, tante of wie dan ook. Bekijk het gehele aanbod van de Green lifestyle store hier.

‘Njoy GREEN!

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf