Effio design sokken met detail

effio

Effio is niet zomaar een sokkenmerk want is uitsluitend bedoeld voor de welgeklede heer! Effio gelooft dat het leven over details gaat en brengt een boodschap van opmerkzaamheid. In zowel design, kleur als kwaliteit van stoffen wordt echt alleen het beste gebruikt. Puur vakmanschap. Zo ontstaat een sok die finesse ademt uit al zijn stiksels. Effio vervolmaakt de outfit of is juist het allereerste begin. Het ontwerp wordt in Nederland gemaakt, maar de productie in Italië.

Onlangs heeft Effio de Effio X Antoine Peters collectie uitgebracht. Op het eerste oog lijken de sokken bezaait te zijn met confetti, maar als je goed kijkt is al snel duidelijk dat het om strak geordende stippen gaat. De confetti is zowel zakelijk als feestelijk en viert het alledaagse door dit feestje aan je voeten! Antoine Peters hoopt met zijn ontwerp de man positief te beïnvloeden.

Hoe lang wacht jij nog om dit feestje cadeau te geven?

Check de site van Effio voor meer info zoals de webshop en verkooppunten. Eén paar heb je voor 15 Euro.

effio team

effio

effio

effio

effio

effio

effio

effio

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

1 COMMENT

  • mark appel

    ja, leuk! ga paar paren kopen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf