ESSIE Manicure bij Evie Style Rotterdam

njoy2give

Ik kreeg een heerlijke manicure bij Evie Style Rotterdam. Evie Style is dé ESSIE FLAGSHIP STORE in Rotterdam, waar de geweldige nagellakjes van ESSIE PROFESSIONAL worden gebruikt én te koop zijn.

Zodra ik de mooie salon van Evie Style binnen stap, raak ik meteen in de ‘relax-modus’. Ik word warm ontvangen en krijg wat te drinken aangeboden. Ik mag daarom heel even wachten. De thee zit in een schattig gekleurd theepotje en is vers.

Ik kijk om me heen naar de mooie, ruim opgezette salon en voel me heerlijk op mijn gemak. Ik houd van wit en strak, dus dat zit hier wel snor.

Dan begint de styliste en vraagt wat mijn wensen zijn. Ik wil graag een lekker zomers kleurtje! Ik kies voor de Essie 90 ‘Sunset Sneak’ maar eerst worden mijn nagels helemaal schoongemaakt en geveild. Omdat mijn nagels momenteel erg zwak zijn, krijg ik een goede basecoat ‘first base’ van Essie die tevens goed als verharder werkt. Daarna wordt de prachtige nagellak aangebracht in twee mooie lagen. Tot slot krijg ik een mooie topcoat ‘good to go’ die super snel droogt. De behandeling wordt afgesloten met een handmassage en een heerlijke handcrème van Essie Spa ‘many many mani’ (zie ook de 1e foto hieronder), deze ruikt heerlijk en voelt zo zacht aan!

njoy2give

njoy2give

De kleur die ik heb gekozen komt uit de Essie Summer 2015 collectie en bevat o.a. deze prachtige kleuren (zie hieronder).

njoy2give

njoy2give

Een manicure is iets dat je jezelf of een ander echt af en toe cadeau moet geven. Het is een heerlijk momentje voor jezelf en verzorgde handen zijn echt een visitekaartje! Ik let zelf heel erg op of nagels er verzorgd uitzien!

Een manicure bij Evie style aan de Binnenrotte 117-119 in Rotterdam, heb je al vanaf € 22,50.

Leuke cadeautip: Evie Style verkoopt cadeaubonnen! Of geef je zelf het kennismakingsmenu cadeau!! En ervaar voor maar € 89,- :

  1. Skin care treatment + advies over jouw huidconditie            60 min
  2. Haircut & Blowdry + incl. haar -en hoofdhuid diagnose       60 min
  3. Minerale Make Up + advies over mooie basis make up        20 min

Tot slot; de slogan van Essie ‘you can give yourself beautiful-looking nails at home, but nothing beats a professional salon Experience’ , vind ik een mooie afsluiter, want zo is het gewoon! Give yourself this treat!

X ‘Njoy

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf