FIELD OF HOPE

njoy2give

Gebruikte bloemen en kruiden vinden een nieuw leven bij Field of Hope. Deze worden met passie en creativiteit stylish gedecoreerd in mooie vaasjes of vintage lijsten en zijn hierdoor een bijzonder object in je huis. Een leuk cadeau dat ook duurzaam is!

De dames achter dit leuke merk, Danielle en Hariatie verzamelen hun vondsten niet alleen vanuit Nederland maar nemen deze ook tijdens buitenlandse reizen mee naar huis om in het atelier aan de slag te gaan. Zo ontstaat er altijd iets unieks en handgemaakt. De lijsten of vazen worden afgewerkt met een officiele lakstempel die in verschillende kleuren te bestellen zijn. Zo koos ik voor een koperen variant die mooi matcht in mijn interieur.

Neem gauw een kijkje op de website van Field of Hope en haal de zomer terug in huis;-)

‘Njoy.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf