Geef een ‘bites we love’ cadeau

Had jij er al over gehoord? Biteswelove is een nieuwkomer binnen e-commerce land (zusje van Foodwelove) en speelt handig in op de superfoods hype. Voor 4,95 Euro per week krijg je 4 verrassende gezonde bites op de mat. De mixen zijn op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in portieverpakkingen van 40-50 gram, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen  Je kiest het profiel dat het beste bij je past :

PURE

Als je op zoek bent naar afwisselende bites die je voeden, in plaats van alleen maar vullen. Bites in haar puurste vorm, op basis van noten, zaden en superfoods. Perfect als je langdurig energie nodig hebt, en verantwoord wilt eten. Mét af en toe een stukje pure chocolade

POWER

Powerfood voor als je wel even een boost kunt gebruiken. Energie nodig voor het sporten? Moeite om te focussen voor een belangrijke meeting? Power heeft al het goede van Pure, met een beetje extra zoet en zout voor een instant effect.

PLEASURE

Als je jezelf wilt verwennen, doe het dan goed. Dit profiel is een combinatie van pure, verantwoorde bites en guilty pleasures. Verleidelijk,maar mét portion control.

Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen. De bites kunnen automatisch worden betaald.

Bites We Love zijn online te bestellen voor €4,95 per week. Tip; geef ze aan je healthy vriendin cadeau!

biteswelove


biteswelove

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf