GEEF EEN MOMENT CADEAU

Anne-Floor Sinnige is oprichtster van het merk Moments of Light. Ze verkoopt luxe geurkaarsen die door middel van persoonlijke gedichten zijn gekoppeld aan bijzondere momenten. De kaarsen zijn verrijkt met de heerlijkste geuren van een gerenommeerd parfumhuis.

Elk moment is gekoppeld aan een mooi geschreven gedichtje en dat is nu juist het bijzondere aan dit cadeau. Want iedereen verdient wel eens een momentje aandacht. De ambitie van Moments of Light is dan ook om mensen dichter bij elkaar te brengen door meer met elkaar te delen.

njoy2give

De eerste geurkaarsenlijn is ontstaan doordat oprichtster Anne-Floor het volgende moment beleefde;

MOMENT OF INSPIRATION: LAMPANG,THAILAND, 00:32 1 JANUARI 2014.

Ik houd ‘m nog eventjes vast. Net zo lang tot ik voel dat het vuur in de lampion genoeg kracht heeft om het van me over te nemen.
Ik hoef mijn vingers maar een klein beetje te ontspannen of daar gaat ‘ie al. Zachtjes, drijvend de lucht in.
De gouden kleur steekt fel af tegen het zwart van de nacht.
Ik volg hem maar al snel sluit hij zich aan bij de honderd andere lichtjes die steeds kleiner worden in de kalme donkere oceaan waar geen eind aan lijkt
te komen. Alsof ruimte niet bestaat. Alsof tijd niet bestaat, alsof alles is zoals het zou moeten zijn.

Ik kijk om me heen. Rustig, tevreden en gelukkig.
We staan met 50 mensen op een grasachtige heuvel ergens in het noorden van Thailand in de toekomstige tuin van mijn goede vriend Robbie.
Hier trouwde hij vandaag met de Thaise liefde van z’n leven. De hele avond is er uitbundig gefeest. Een paar minuten geleden telden we af om juichend het nieuwe jaar in te luiden. Nu staart iedereen naar de sterrenhemel. Hopend dat hun wensen, die ze meegaven aan de lampion, uitkomen. Love is in the air.

Ik wens dat mijn zusje beter wordt. Ik besef hier op deze plek des te meer hoeveel ik van haar houd. Ik denk aan mijn lieve vader en moeder. Ik denk aan mijn vriendje, met wie ik nog jaren gelukkig hoop te zijn. Ik kijk naar mijn beste vriendinnen die naast me staan. Tranen stromen over hun wangen. Met z’n drieën laten we nog een lampion op. Ik besef hoe mooi het is om met elkaar belangrijke momenten in het leven te delen en er bij stil te staan.
En hoe groot de impact is van simpelweg een beetje warmte en licht. Het zaadje voor ‘Moments of Light’
is geplant.

Een kaars is te bestellen via de webshop van Moments of Light en is er vanaf 24,95 Euro.

‘Njoy the moment! X

njoy2give

njoy2give

Beeld en gedicht overgenomen van Moments of Light

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf