GENTS COLLECTIVE BOX

njoy2give

Iets verzinnen voor mannen blijft altijd moeilijk. Ik krijg vaak het verzoek advies te geven wat mannen nu écht leuk vinden om te krijgen. Nu ben ik in contact gekomen met de jonge ondernemers Yves (24 jr.) en Martijn (23 jr.) die een super gaaf concept hebben bedacht én neergezet. Gents Collective creërt elk seizoen een nieuwe Gents Collective Box: een giftbox met 4-5 gentleman accessoires van jonge, unieke en bij voorkeur lokale merken. Ze hebben abonnees die elke nieuwe editie ontvangen (die zich elk seizoen laten verrassen en zichzelf verwennen met 4-5 nieuwe gadgets), maar verkopen de box veelal als een perfect cadeau. ‘Laat je inspireren voor nieuwe merken, terwijl je tijd en geld bespaart’ is hun motto. Met de komst van Gents Collective hoef je nooit meer na te denken over een cadeau voor je broer, vriendje of mannelijke collega. Doordat de merken waarmee ze samenwerken de klanten graag willen bereiken, beloven ze de klant dat de totale winkelwaarde van de producten altijd hoger is dan de prijs van de box zelf. Kijk daar is dus over nagedacht en dat belooft waar voor je geld!

Gents Collective is booming

Van jongs af aan is oprichter Yves met veel liefde op zoek naar gave accessoires (gadgets) voor mannen, die hij meestal vindt in winkels in straatjes waar niet iedereen komt. Denk aan sokken met unieke prints, een gave riem of een mooi zakmes. Toen zijn vrienden steeds vaker om advies vroegen waar ze een leuk cadeau of waar zij zelf ‘ook die riem’ konden vinden zag hij de mogelijkheid om daar op in te springen. Dat is het moment waar hij samen met Martijn Gents Collective is gestart. In een paar maanden tijd hebben ze bijna 9000 Instagram volgers opgebouwd, al meer dan 150 klanten gehad in 7 verschillende landen (overigens veelal in Amsterdam, waar Yves op zijn racefietsje de boxen bezorgt) en hebben de twee jonge ondernemers enorm veel geleerd over verschillende facetten van ondernemerschap.

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Kortom, het ultieme cadeau voor dé man anno nu! Neem een kijkje op de website van Gents Collective en bestel snel zo’n te gave box vanaf 43 Euro. En als je nu helpt het merk nog bekender te maken, krijg je tijdelijk 10% korting.

WIN WIN WIN!!!!!!!

Njoy2give heeft een unieke winactie via Facebook en Instagram, like het bericht, tag een vriend, of misschien jezelf en WIN een te hippe ‘gentlemen’s das’ van Gents Collective. De winnaar wordt maandag 27 juni 2016 bekend gemaakt.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf