HALLO 2017

njoy2give

So hé daar is ze weer! Mijn welgemeende excuses dat ik even schitterde van afwezigheid. Kleine James is nu ruim 6 maanden en de afgelopen weken had ik even last van te weinig weerstand, gebrek aan energie en chronische vermoeidheid (het moederschap gaat soms niet over rozen!). En dat juist op het moment dat ik jullie extra had willen inspireren in de december cadeaumaand. I failed. Hopelijk hebben jullie desondanks toch hele leuke feestdagen gehad en heb je je dierbaren kunnen verblijden met fijne cadeautjes. En ik hoop dat jijzelf ook in de watten bent gelegd. Want het blijft toch altijd leuk om te weten dat iemand voor je op pad is geweest en jou daardoor een glimlach op je gezicht geeft. Mijn lieve vent had mij verrast joh. Ik had eerder in het jaar al wel laten vallen dat ik graag een ‘simpel’ zwart klokje zou willen en dan het liefst in het zilver. En tadaa; deze beauty van Daniel Wellington lag onder de kerstboom:

njoy2give

Super blij mee. Less is more. Daar houd ik van. Dat heeft ‘ie toch goed uitgekozen he! En toen kreeg ik me gewoon nog een fijn cadeau ! Een mini wallet van Secrid. Wellicht had je daar al eens van gehoord. De mini wallet is de nieuwste (kleinere) variant waar je zo’n 7 pasjes in kwijt kunt, maar achterin ook briefgeld en evt wat losse muntjes. Ideaal, want ik ben niet meer van de grote portemonnaies (heb met James erbij al genoeg te sjouwen haha). Ik heb een hele mooie mat olijfgroene kleur gekregen en die is super mooi! Dus ik ben goed verwend.

njoy2give

njoy2give

Uiteraard heeft hij ook van mij mooie cadeas mogen uitpakken. Wat leuke items van Scotch & Soda (zijn favoriet) en een activiteitstracker van Fitbit en dan eentje met een hartslagmeter erop. Maar de meeste cadeaus gingen dit jaar natuurlijk naar James. Nou was James al ENORM verwend door Sinterklaas; toen kwam de kerstman ook nog even met een lading waar je u tegen zegt! Van het meest verantwoorde speelgoed, tot prachtige kleertjes. Die kleine bink heeft een mooie eerste kerst achter de rug!

2017

En wat mijn voornemens zijn voor het nieuwe jaar? Ik wil echt meer tijd maken voor mijn blog. Want voor mij is het mijn passie om leuke nieuwe merkjes met jullie te delen en jullie met gave cadeauvondsten te inspireren. Ook het schrijven over unieke cadeaubestemmingen is voor mij té leuk om te doen. Mensen om mij heen vragen mij ook altijd waar ze moeten slapen, koffiedrinken of dineren voor een specifieke gelegenheid. Maar tijd ontbreekt het mij nu soms aan. Ik heb er de laatste maand zelfs over gedacht om te stoppen met bloggen, omdat ik het soms even niet op kan brengen. Maar toen ik zag dat ik (zonder het posten van nieuwe artikelen) nog 2.500 terugkerende volgers heb op mijn site, zou dat natuurlijk enorm zonde zijn! Dus we gaan er gewoon weer helemaal voor! En ik vind het super leuk als ik complimenten krijg over mijn site. Dan weet ik weer waar ik het allemaal voor doe. Dus ik ga er zeker mee door! Als jullie nog leuke tips hebben, let me know.

Een ander voornemen is dat ik de balans tussen thuis en werk helemaal ga vinden. Want dat vind ik best nog een lastige met een kleintje erbij. En dan hoop ik ook meer tijd te kunnen vrij maken voor sporten en sociale contacten. Want dat schiet er gewoon bij in. Als je eenmaal thuis bent, ligt je focus 100% op je baby en daar gaat dan ook al je energie en aandacht naartoe. Helemaal logisch natuurlijk. Maar vroeger had je alle tijd om op je gemakje een yoga lesje of spinning lesje te volgen. En nu lijkt het ineens zo een opgave. Maar dat ga ik gewoon langzaam aan oppakken. Niet te veel in één keer willen.

Tot slot, genieten van wat je allemaal hebt. Zeker nu een week helemaal razendsnel gaat, probeer ik heel bewust van kleine momentjes te genieten. Zoals met James een wandelingetje maken in de buitenlucht en hem zien glimlachen, trotse opa’s en oma’s in de weer zien met hun eerste kleinkind, uitslapen met manlief als James een nachtje uit logeren is (wist niet dat uitslapen nog bestond), een latte machiatto drinken met een vriendin (en het vervolgens nog alleen maar over baby’s hebben!) of gezellig met vrienden op zaterdag borrelen incl. een complete wagenpark aan kinderwagens: -). Of op mijn vrije dag lekker langzaam opstarten met mijn joggingsbroek aan op de bank en met James liedjes zingen. Life can be simple…

Oh ja ik ben trouwens begonnen aan de ‘Mama is in balans Challenge’, leuke tip voor andere mama’s of mama’s to be. Hoe kom je op het gebied van mind, sport, eten en werk in balans.

Ben jij al begonnen jouw goede voornemens te realiseren?

‘Njoy life!

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

4 COMMENTS

 • Andrea van Driel

  Fijn om zo weer te horen van je, Joyce, en sterkte met al je mooie plannen!

  • Njoy2give

   Dankjewel Andrea, lief van je!!

 • Irma

  Leuk geschreven Joyce, lees het nu pas 😉Veel succes met al je voornemens waaraan je reeds begonnen bent 👏👌

  • Njoy2give

   Dankjewel Irma!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf