HET PERFECTE CADEAU VAN DE KLEINE ROTTERDAMMER

njoy2give

Deze maand interviewt Njoy2give Lisette; communicatieadviseur en eigenaar van de blog De Kleine Rotterdammer. Zelf heeft ze ook een kleine Rotterdammer thuis; zoontje Ruben (3) is de inspiratie achter haar blog en de nieuwste aanwinst van het gezin wordt bijna verwacht. Lisette brengt voor mama’s de leukste Rotterdamse hotspots, merken en events in kaart.  

Wat heb je met cadeaus en besteedt je veel aandacht als je cadeaus koopt voor iemand?

Ik vind cadeaus erg leuk! Vooral het geven van een cadeau dat heel persoonlijk is en bij iemand past vind ik mooi. Als het even kan, besteed ik hier graag tijd en aandacht aan. 

Jouw top 3 cadeauwinkels in Rotterdam?

1.Hutspot is ook eindelijk in Rotterdam geopend! Hutspot is echt zo’n plek waar ik altijd ‘even’ naartoe ga. En dan staat het woord even tussen haakjes, omdat ik er al snel minimaal een uur zoet ben. Samen met manlief of met een goede vriendin: rondstruinen is er altijd een feestje en eenmaal buiten loop ik over van de ideeën en inspiratie: wat een gave spullen!

Hutspot | Karel Doormanstraat 317-319, Rotterdam.

njoy2give

2.Keet is inmiddels een goede bekende aan de Oppert in Rotterdam. Mét een vernieuwd café waar heerlijke wafels worden verkocht. Naast eten en drinken shop je er ook de leukste items voor jezelf of om weg te geven.

Keet | Oppert 2a, Rotterdam.

njoy2give

3.Oké. Soms moeten de mama’s echt even aan zichzelf denken. En wat is er dan leuker om lekker door de stad te dwalen en op zoek te gaan naar fijne boetiekjes? Juist, ga naar Louen! Louen, gevestigd in de Pannekoekstraat, is al jaren één van mijn favoriete Rotterdamse winkeltjes. Het is elke keer weer een uitdaging om niet mijn hele bankrekening leeg te trekken en met tassen vol naar huis te gaan. Want shoppen is hier echt leuk: vooral de Scandinavische merken zoals Modstrom en Just Female zijn toegankelijk en alle kledingstukken combineren prima met elkaar. Dus kom je alleen voor een vest? Grote kans dat je er meteen een mooi shirt en leuke broek bij scoort. En een sjaal en schoenen. En een armbandje.

Louen | Pannekoekstraat 89a, Rotterdam.

njoy2give

Jouw favo restaurant in Rotterdam waar je iemand het liefst mee naartoe neemt?

Met stip bovenaan: Oliva in de Witte de Withstraat. Soms moet ik er gewoon even met manlief tussenuit. Eén van onze eerste etentjes samen was bij Oliva. En ja, daar komen we nog steeds heel graag! Voor de kleine regelen we oppas en wij genieten van al het super lekkere Italiaanse eten.

Oliva | Witte de Withstraat 15a, Rotterdam.

Dit cadeau blijft je altijd bij en is daarom heel bijzonder voor je?

Goede vraag! Ik denk de slavenarmband die ik ooit van mijn zusje voor mijn verjaardag kreeg. 

Wat is jouw slimme cadeautip?

Bedenk vooraf wat je wilt kopen en voor wie. Wacht niet tot het laatste moment en als je online kunt bestellen: zeker doen! Probeer daarbij niet alleen bij ketens te kopen, maar ook bij lokale en kleinere ondernemers. 

De leukste webshop waar je cadeautjes kan scoren?

Twolittledots.nl! Deze webshop verkoopt de mooiste cadeaus voor baby’s die ook nog eens mooi in huis staan. Opgericht door Larissa en Anja die niet houden van het geijkte. Kijk, dat spreekt aan. En alles wordt ook nog eens super mooi verpakt.

Dit staat er nu bovenaan jouw eigen wishlist?

Een tas van Denise Roobol, die zijn zo mooi… De pas 24-jarige Denise Roobol heeft in nauwelijks twee jaar tijd een indrukwekkend label op weten te zetten. De Rotterdamse maakt binnen haar collecties gebruik van vegan materialen uit de omgeving van Hong Kong; een gebied dat voorop loopt bij het ontwikkelen van high quality vegan materialen. Er zijn over de hele wereld bloggers die over haar merk schrijven en een van haar klanten is niemand minder dan Rens Kroes!

 njoy2give

Liever een cadeau krijgen of geven…?

Absoluut geven!

Het leukste artikel op Njoy2give dat je aanspreekt:

De blogs die gaan over beleving. Dus geen tastbaar cadeau, maar bijvoorbeeld een nachtje weg. 

‘Njoy.

Volg Lisette op haar blog: De Kleine Rotterdammer. En blijf op de hoogte.

P.s. ook leuk voor niet-mama’s hoor!

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf