Het perfecte overhemd

njoy2give

Mannen zijn jagers. Ze hebben een prooi voor ogen en willen dit zo snel mogelijk schieten om dit naar hun vrouw en kinderen te brengen. Zo zit het dus ook een beetje met mannen en winkelen. Het moet voor mannen vooral functioneel zijn en zo-snel-mogelijk. Voor zowel online – als echt fysiek – shoppende mannen geldt dat ze vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vooral online is er teveel aanbod, waardoor de perfecte website niet bestaat lijkt het wel.

OVH-algemeen

Onlangs heb ik overhemden.com ontdekt en zij zijn vanuit dit uitgangspunt een online winkel begonnen waarbij de man in 1 klik het perfecte overhemd kan vinden. De site heeft diverse merken, maar je kan ook heel makkelijk filteren op boordmaat en/of kleur. De merken zijn bijv. overhemden van Profuomo, Barts, R2 Westbroek & Sleeve 7. Het is echt heel overzichtelijk. De oprichters zijn trouwens ook het brein achter shirtsofcotton.nl  waarbij je het perfecte shirt kan scoren voor onder dat perfecte overhemd!

Daarnaast is in Amsterdam ook een fysieke winkel –> klik hier  heerenzaak.nl waar alles op overhemden.com ook te koop is.

En in samenwerking met overhemden.com heb ik een leuke win-actie! Via Facebook dien je mijn blog te liken en kan je een paar HAPPY SOCKS winnen!! Like het bericht op Facebook, share het en wie weet stuur ik jou binnenkort deze mooie prijs op!

X

Happy giving!

profuomo-870x150

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf