HONEYSPOON

njoy2give

De HoneySpoon is een lepel gevuld met 100% bloemenhoning die je makkelijk en snel kunt gebruiken bij je thee, koffie of door je yoghurt. Honing is namelijk een stuk gezonder dan suiker en bevat ook nog eens mineralen.

Ik drink me echt rot aan thee en probeer ook af te wisselen met verse muntthee. Hierin gebruik ik altijd honing en is de HoneySpoon de ideale oplossing, ook voor onderweg! Thee is mijn startpunt van de dag. Als ik daar niet mee ben begonnen, voelt het wat vreemd. Dus mijn eerste kopje thee probeer ik er altijd in te houden en verplicht me even mijn rustmomentje om wakker te worden! Wat ik ook weleens doe is de HoneySpoon door mijn yoghurt, mnom mnom.

De HoneySpoon is opgericht door echte honingliefhebbers die vonden dat dat geklieder met honingpotten maar eens afgelopen moest zijn. Zo is het concept bedacht en weg plakkerige vingers! De voordelen van de HoneySpoon zijn:

-Hygiënisch in gebruik

-Geen geknoei meer met een pot honing

-Geen theelepel meer nodig (scheelt weer afwas)

-Fris in gebruik

-Een stuk gezonder in vergelijking met suiker!

Maar hoe wordt honing nou precies gemaakt? Ken jij dat proces? Ik las op de website van HoneySpoon hoe dat in zijn werk gaat. 

Bloemenhoning komt van nectar uit verschillende bloemen. De bijen kiezen zelf hun bloemen uit. Elke bloemenhoning is dus verschillend! Er zijn ontelbare soorten bloemen, planten en bomen waar bijen hun nectar vandaan kunnen halen. De eigenschappen van bloemenhoning hangt sterk af van het jaargetijde en waar de honing vandaan komt. Dit zorgt er voor dat verschillende bloemenhoningsoorten allemaal een verschillende smaak hebben! Het unieke hieraan is dat geen enkele honing dus hetzelfde is. De smaak, geur en kleur is afhankelijk van het jaargetijden en waar de honing vandaan komt. Door de verscheidenheid aan verzamelde nectar, heeft de honing geen eigen specifieke smaak en geur. Meestal heeft deze honing een beetje een neutrale smaak en zal altijd zoet zijn. Doordat de honing geen echte specifieke smaak heeft, wordt hij door bijna iedereen lekker gevonden.

Check gauw de website van HoneySpoon! Leuk cadeautje voor zoetekauwtjes. Er zijn verschillende soorten Spoons vanaf 4,95 Euro.

‘Njoy

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf