HOTSPOT: LUNCHEN BIJ LA BUVETTE

njoy2give
Al enige tijd geopend aan de Coolsingel in Rotterdam (meer hartje centrum kun je het niet krijgen), maar stond nog steeds op mijn to-lunch lijstje : La Buvette. Dit is echt een verstopt pareltje waar je binnenstapt voor een heerlijk rustmoment in de hectische stad. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch, borrel of diner (alleen op vrijdag) of voor een simple capu met een croissant. Krantje erbij en je zit goed. Want met uitkijk over dé bekendste straat van Rotterdam heb je ook nog eens genoeg afleiding om naar buiten te turen. En bij mooi weer, kan je ook terecht op het terras waarbij je beschut zit en lekker bij kunt komen van een rondje shoppen.
La Buvette heeft – ja hè hè – een Franse keuken en de steak tartare is dan ook favoriet heb ik al van velen gehoord. Toch kies ik nu voor een zalmsalade maar besluit na afloop mezelf te trakteren op een 2e gang; de bestseller crepes américaines. Aanradertje hoor. Door dit op je kaart te zetten, scoor je bij mij meteen 10 punten.
Hé en dan nog een tip voor alle flexwerkers van deze tijd; want dat kan hier echt uitstékend. Met uitkijk op de Coolsingel kan je hier urenlang ongestoord laptoppen. En ook zijn er op de 1e verdieping prachtige vergaderzalen te huur. Zeker de moeite waard.
De sfeer van La Buvette lijkt misschien wat deftig, maar als je binnenstapt is dat dus helemaal niet zo. Alle gerechten zijn sezoensgebonden en worden met liefde bereid door chef-kok Fabian Oldenburger en zijn heel betaalbaar. En Meester Boulanger Hiljo Hillebrand levert befaamde traiteur happen en zijn specialiteiten kan je gewoon meenemen voor thuis! Ideaal!
La Buvette is voor mij zeker voor herhaling vatbaar, want zo een mooi plekje met zalige gerechten is me toch maar een mooie aanwinst voor Rotjeknor.
Amuse-toi !

njoy2give

LA BUVETTE | Coolsingel 104 Rotterdam, website la-buvette.nl

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf