HOUSE OF JAMIE PARTY COLLECTIE

njoy2give

Ik heb al eerder geschreven over het gave label House of Jamie, want dat is één van mijn favo kinderkleding merken. Niet alleen omdat mijn kleine James bijna dezelfde naam draagt :-), maar omdat het een prachtig label is. James heeft 2 stoere outfits die hem super goed staan en waar ik altijd complimenten over krijg. De kwaliteit blijft ook goed na alle wasbeurten en klauterpartijen.

En deze maand viert House of Jamie  FEEST! Het Amsterdamse label bestaat 5 jaar en heeft daarom een bijzondere party collectie gelanceerd. Deze past uiteraard bij de huidige uitstraling: playful, sophisticated & rebels. Deze hele maand staat in het teken van de 5 YEAR ANNIVERSARY. Zo staat de katoenen blazer al op mijn wishlist voor James.

OVER HOUSE OF JAMIE 

Het label is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Barbara Gouka, en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor een tijdloze en exclusieve baby essentials & home collectie. In eerste instantie ontwikkeld voor haar eigen kids Jamie en Teddie, en inmiddels uitgebreid met een kledinglijn voor boys & girls van 0-8 jaar. Het label blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs en kleur. De items worden fairtrade geproduceert en gemaakt van superzacht katoen & organisch linnen. House of Jamie gaat als een malle want is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar, o.a. in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Italië, Australië, Hong Kong en Japan. 

PERFECT CADEAU

Geef je kleintje een perfect cadeau van dit mooie label wat je ze kunt laten dragen bij unieke gelegenheden. Door de prachtige designs valt jouw kleintje echt op. Wat dacht je van de feestdagen die in aantocht zijn? Klik hier om naar de PARTY COLLECTION te gaan.

Happy giving.
X

njoy2give

Dit zou je ook leuk kunnen vinden om te lezen:

OH YOU PRETTY PLATES

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf