House of Jamie gifts

njoy2give

O wat ben ik fan van dit kindermerk: House of Jamie. Het is precies mijn stijltje; én on top of that, dat strikje! Ik heb iets met strikken (vandaar ook mijn logo, waar ook een strikje in verwerkt is!), het heeft iets schattigs, maar tegelijk ook klassiek. En een strik is tijdloos. Een strik maakt het voor mij gewoon af. De stijl van House of Jamie is het best te omschrijven als soft, clean & minimalistisch. Het label is Amsterdams en veelbelovend!

House of Jamie is bedacht en ontwikkeld door Barbara Gouka. Ze zocht een stijl voor haar babykamer die moeilijk vindbaar was in een bepaalde prijsklasse en creëerde daarom haar eigen exclusieve maar betaalbare collectie. In eerste instantie voor haar eerste dochtertje Jamie, maar inmiddels beschikbaar voor boys & girls van 0 tot circa 4 jaar.

Onlangs is de prachtige sand knit collectie gelanceerd, maar ook de year-round ontwerpen met de bekende Bretonse streep, zijn geweldig.

Ik selecteerde hieronder de leukste gifts voor je die je een ander cadeau kan doen, of jezelf : )! Je kunt ook kiezen voor een geweldige giftbox die natuurlijk helemaal in stijl wordt ingepakt, check hier de houseofjamie giftbox. Deze speciale geschenkverpakking is gemaakt van stevig wit karton en kan gebruikt worden om je House of Jamie gift extra mooi mee te verpakken. Zo wordt je cadeau nog feestelijker om weg te geven! De giftbox is leverbaar in twee maten. De kleine geschenkdoos is bijvoorbeeld geschikt om een enkel klein House of Jamie produkt in te verpakken zoals bijvoorbeeld de schoentjes, een slabbetje, een speendoekje, sjaal of mutsje. De grote uitvoering kan gebruikt worden om meerdere items mee te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een sjaal, mutsje en slofjes!

Voor nog meer inspiratie ga je naar de website: houseofjamie.

X HAPPY GIVING.

Njoy2give


Njoy2give

Njoy2give

Njoy2give

Njoy2give

Njoy2give

 

 

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf