Ibiza hotlist

Onlangs was ik 2 volle weken (wat een cadeau!) op het heerlijke eiland : IBIZA! Oke, ik hoor je denken, hoe niet origineel… IEDEREEN gaat tegenwoordig naar dit eiland?! Maar geloof me, dat is gewoon omdat het te VET is. Als je er eenmaal geweest bent, raak je meteen besmet met het Ibiza-virus.

Naast het drukke party gedeelte zijn er écht zoveel leuke rustieke plekjes en het eiland heeft de meest mooie baaitjes waarbij je je even op de Caribien waant. Ook qua eetzaakjes kom je tijd tekort om alle leuke restaurantjes en strandtenten te bezoeken. Ibiza-stad is ook echt de moeite waard om te bezoeken; de oude stad, en lekker shoppen! Omdat ik al ruim 8 jaar op het eiland kom, krijg ik regelmatig vragen om tips uit te wisselen. Hieronder een rijtje van mijn samengestelde plekjes met voornamelijk leuke kiekjes. Want beelden zeggen toch het meest.

Een lijst van de allermooiste STRANDJES :

Cala Tarida

njoy2give

Cala Bassa

njoy2give

njoy2give

Cala Vedella

Njoy2give

Cala Jondal

njoy2give

Es Cavallet

Ga heerlijk een dag zonnen op een bed (met matras mmm) bij strandtent El Chiringuito. Omgeven door duinen en coniferen, onderdeel van het Nationale Park van Las Salinas en aan het strand van Es Cavallet. De verse vruchtensapjes zijn mijn favoriet!

njoy2give

njoy2give

Een lijst van leuke RESTAURANTS :

//aan het strand

Cotton Club (aan het strand bij Cala Tarida) www.cottonbeachclub.com

Absoluut een aanrader. Check dit uitzicht! Hier hangt een heerlijke vibe en goede bediening.

njoy2give

njoy2give

Het olijvenbrood was echt #verrukkelijk

njoy2give

Ik had een overheerlijke Ceaser salad. YUMMIE.

CBbC (aan het strand bij Cala Bassa) www.calabassabeachclub.com

Dit is de strandclub die hoort bij het mooie strand van Cala Basa. Hier kan je voor een lunch of diner ook helemaal los! Uiteraard kan een ‘simpele salade’ ook gewoon en qua prijs is dit nog goed te doen.

njoy2give

njoy2give

Amante in Santa Eulalia www.amanteibiza.com

Amante ligt tegen een grote rots en biedt een oase van rust. ‘s Ochtends kan je een yoga lesje nemen met daarna een verse smoothie. Ook leuk om even koffie te drinken of te lunchen.

njoy2give

Estorrent bij Sant Josep www.estorrent.net

Voeten in het zand en sublieme verse vis! Veel mensen die een boot hebben, meren hier aan (prijzen liggen dus ook iets hoger). Jeetje wat was die huisgemaakte paella hier lekker!

njoy2give

//niet aan het strand

Macon in Port des Torrent (heeft helaas geen website!)

Onontdekt pareltje waar geen BN-er vanaf weet. Idyllische plek waar je eet onder de bougainville en waar je een volwaardig menu kan eten voor slechts 18 Euries; ja het bestaat nog!

La Paloma in Sant Joan de Labritja  La Paloma

Was ooit een geheim van Ibiza, maar staat inmiddels hoog aangeschreven op vele blogs, maar echt niet voor niks. Zelfs de locals komen er nog graag en dat is altijd een goed teken! Je eet er in een sfeervolle grote tuin onder fruitbomen de beste Italiaanse biologische gerechten. Heerlijk sprookjesachtig!

njoy2give

njoy2give

La Plaza in Santa Gertrudis (geen website!)

Ga om lekker te eten zeker een avondje naar Santa Gertrudis; dit is een sfeervol dorpje met leuke zaakjes. Je hebt er op het pleintje leuke terrasjes, ééntje waar je ook heerlijke hammetjes kan eten op van die lage stoeltjes. La Plaza is een sfeervolle zaak, met een mooi terras. Enige nadeel is dat er veel Hollanders op af komen: (!

njoy2give

La Brasa in Ibiza-stad La Brasa

Als je midden in Ibiza-stad wilt eten en toch een beetje intiem; reserveer dan (tijdig) bij La Brasa. Sfeervolle binnentuin. Nadeel is wel dat ze te commercieel zijn geworden en dus zo snel mogelijk je tafeltje willen geven aan de volgende.

njoy2give

Nou hopelijk heb je er wat aan en kan jij je geliefde of beste vriend(in) meenemen naar Ibiza. Want geloof me, dat is echt een welverdiend cadeau.

I LOVE IBIZA.

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf