Onder de loep : het merk Property of

Eens in de zoveel tijd beschrijf ik een winkel/en of merk dat past bij mijn zoektocht in het vinden van hét perfecte cadeau.
Ik stuitte op het merk Propertyof Ik las op hun website dat ze al in 2006 zijn opgericht dus wellicht kennen jullie het al! Maar toen ik de website bekeek, raakte ik meteen enthousiast! Dit is dus echt het type product dat mij aanspreekt om te kopen voor hem. Want kopen voor een man is soms gewoon lastig. Maar deze hippe rugzakken & tassen stralen klasse uit maar zijn toch clean en hebben een simple look die de gemiddelde urban man doet glimlachen.
Ze hebben ook een winkel in A’dam, in de Jordaan, aan de Herengracht.
Eentje om te onthouden dus!

Propertyof blue bag

Property of total2

Property of total

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf