Ink Hotel Amsterdam

njoy2give

Wil je eens écht uitpakken en je geliefde een nachtje weg cadeau doen? Boek dan beslist het INK Hotel in onze hoofdstad en je zit meer dan safe!

Het eigentijdse lifestyle hotel – ontworpen door architectenbureau Concrete – is gehuisvest in een historisch gebouw aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal, het voormalige hoofdkantoor van dagblad ‘De Tijd’.  Tijden zijn inmiddels veranderd, voornamelijk de beleving van tijd. En daarom biedt het hotel haar gasten de ultieme luxe: de luxe om je tijd zelf in te delen. Want in het hotel is alles mogelijk: slapen, werken, spelen, ontspannen en natuurlijk genieten van al het moois om je heen.

In het interieur wordt overal verwezen naar de tijd; van de wand van houten boekdrukletters in de lobby en de muren met handgeschreven teksten in de kamers, tot de inktpotten en typemachines in de kasten van het restaurant. Het hotel combineert het stadse karakter van Amsterdam met de behoeftes van de moderne stedelijke reiziger. Naast moderne hotelkamers biedt het hotel met PRESSROOM een plek waar zakenreizigers en locals kunnen relaxen, werken en de krant kunnen lezen en waar je de hele dag alle gerechten van de kaart kan bestellen. Het INK Hotel Amsterdam is onderdeel van de wereldwijde Mgallery Collection, een verzameling van unieke kleinschalige, karakteristieke hotels die ieder hun eigen verhaal vertellen.

Kijk mee en zwijmel weg zzzzzzzz;

njoy2give

Wat een mooie kamer!!!

njoy2give

njoy2give

En check de mooie badkamer, heerlijk baden in LUXE!

njoy2give

deluxe suite, INK Amsterdam MGallery

Het mooie restaurant PRESSROOM;

njoy2give

njoy2give

njoy2give njoy2give

Slapen in dit mooie hotel kan vanaf € 180,- en boek je via de website van INK.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf