Keten bij KEET Rotterdam

WAAR EN WAT IS KEET?

Ken je KEET al? Dit mini-warenhuis zit in een zijstraat van de MEENT (dé hotspot in 010) waar hele leuke merken en labels een eigen ‘plekje’ hebben. (Startende) ondernemers hebben door KEET een fysiek verkooppunt. Maar waar komt die naam vandaan?  De naam komt van wirwar, chaos en bouwkeet. Het idee? Verschillende “aannemers” in een bouwkeet.

KADO’S OF KOFFIE?

Er zijn heel veel leuke lifestyle merken, waardoor je de meest unieke cadeaus kan shoppen. In allerlei prijsklassen kan je je hart ophalen aan bijvoorbeeld mooie woonaccessoires, kraamcadeaus of een mooi sieraad. Ook gave tassen, beautyproducten of wandschilderingen zijn te koop. Maar niet alleen dat; er kan ook koffie worden gedronken of gewerkt worden. Laatst hadden mijn vriendinnen bij KEET een babyshower georganiseerd voor een vriendin van ons. We hadden een hele mooie grote tafel en bestelden heerlijke gerechten en lekkere smoothies. Alles zo vers als ‘t maar kan. Er heerst een hele relaxte sfeer!

WORKSHOPS

Er worden ook leuke workshops georganiseerd; zoals bijvoorbeeld de ‘Keetclub’ of een leuke stylingworkshop. Houd de site in de gaten voor actuele workshops.

Hieronder zie je een paar leuke merkjes zoals Selected by James, Lekker in een Potje, Wolff Deisgn, Liv Planner en Bohosloff;

njoy2give

njoy2give

En hier zie je leuke foto’s van de leuke koffiehoek;

njoy2give

njoy2give

Ga dus binnenkort zeker keten bij KEET en beleef deze nieuwe shopping ervaring zelf.

X ‘Njoy

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf