Lastminute kerst cadeautips: ontspannend leesvoer voor ladies only

Zoek jij nog lastminute een cadeau voor een dame voor onder de kerstboom (of voor jezelf!)? Met deze leestips zit je gegarandeerd goed ! Heerlijke boeken voor de ontspannende momenten.

Tip 1 : De Wendy”

Wendy van Dijk heeft onlangs haar eigen Glossy gelanceerd over Geluk! De eerst uitgave haal je bij de boekhandel of tijdschriftenshop. Prijs: 5,95 Euro.


wendy

Tip 2 : Happy Shake van Ellemieke Vermolen

Shakes zijn dé hit geweest van het afgelopen jaar. Om 2015 gebalanceerd te beginnen, heb je veel aan dit leuke, frisse & vrouwelijke boekje, want ook in het nieuwe jaar willen we puur en gezond leven. Happy 2015 Shake! Je koopt het o.a. via deze website nu tijdelijk als een cadeauset  incl. Mason Jar beker voor 29, 95 Euro.


happy-shake-ellemieke-vermolen

Tip 3 : Yvestown in de keuken

De razendpopulaire blogger Yvestown  laat de keuken van haarzelf en haar vrienden zien en deelt haar meest favoriete recepten. Hierdoor is het een leuke mengeling van een kookboek- en interieurboek. Te koop via Bol.com voor 27,95 Euro.

9200000022412526

Tip 4 : How to be Parisien

Een fijn boek voor Bohemian dames die alle Franse stijlgeheimen willen lezen. Aanrader !

Te koop o.a. via Bol.com voor 19,99 Euro.

tumblr_ncuv567ziF1syemtqo1_500

Tip 5 :  STYLE van Lauren Conrad

De immer fantastisch uitziende Lauren Conrad laat in dit boek zien hoe je haar klassieke, subtiele stijl op jezelf kunt toepassen. Dus niks geen stress meer in 2015 over hoe je jouw look moet samenstellen en uitstralen! Te koop o.a. bij Bol.com voor 17,95 Euro.

1001004011249024

Tip 6 : Roman ‘Voor jou’ van schrijfster Jojo Moyes 

Dit is hét feelgoodboek van het jaar. Ik ben zelf niet zo’n lezer, maar dit is zo’n boek dat als je eenmaal begint je het niet meer kan wegleggen. Fantastische verhaallijn. Wel een doos tissues erbij geven om de traantjes af en toe mee af te drogen !

Te koop o.a. via Bol.com voor 10 Euro.

9200000026018585

 Tip 7 : The Culy way of Life van Monique van Loon

Monique van Loon is één van de meest invloedrijke foodwriters van dit moment. Ze schrijft, onderneemt, kookt, eet en is oprichter van de populaire website Culy.nl. In The culy way of life laat Monique van Loon zien dat culinair genieten op 1001 manieren kan!

Te koop o.a. bij Bol.com voor 19,95 Euro.

9200000016778717

Tip 8 : Trainers van Neal Heard

Het perfecte boek voor de vrouwelijke Sneaker liefhebber. Hierin kun je alles te weten komen over sneakers. Er staan wel 300 ontwerpen in het boek; van vintage tot nieuwe designs.

Via Bol.com is het sneakerboek alvast te reserveren, want het komt in 2015 pas uit. Prijs: 26,99 Euro.

sneakers

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

2 COMMENTS

  • Annika

    het boek van Lauren Conrad staat op mijn verlanglijstje voor kerst….
    Nog even afwachten!

    • Njoy2give

      Haha… Fijn dat je geïnspireerd bent geraakt : ) !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf