LENNEBELLE PETITES VOOR MOEDER & KIND

njoy2give

Lennebelle Petites is geboren uit een echt moederhart toen sieraden ontwerpster Lenneke Kooijman haar eerste dochter kreeg. De puurste gevoelens kwamen tot uiting in haar sieradenlijn waarmee de speciale band tussen moeder en kind wordt gevierd.

“Ik geloof echt dat moederschap één van de meest fantastische en lonende (en uitdagende ;-)) dingen is die met een vrouw in het leven kan gebeuren. Toen ik voor het eerst naar mijn pasgeboren dochter keek, was ik verbaasd over hoe diep en overweldigend mijn liefde voor haar is. Het is zo’n sterke mooie emotie. Lennebelle Petites is een manier om deze liefde te laten zien, om het met je kinderen te delen, om ons te herinneren aan die magische connectie tussen moeder en kind, “zegt Lenneke. ‘Ik weet dat elke moeder dit ervaart. En met Lennebelle Petites wil ik het nog specialer maken, om vrouwen een aandenken te geven aan dit geweldig gevoel’’.

Samen met nieuwe ontwerpen gemaakt door Lenneke biedt Lennebelle Petites best-sellers, stukken die gewild zijn door velen over de hele wereld. Elk sierraad wordt tot leven gebracht van hoogwaardig materiaal zoals gecertificeerd sterling zilver, RCJ gecertificeerd 18k verguld over sterling zilver en halfedelstenen.

De Lennebelle Petites sieraden komen in glazen buisjes in een mooie geschenkverpakking. De buisjes zijn een goede manier om je sieraden veilig en stijlvol te bewaren.

Een speciaal cadeau

Alle Lennebelle Petites designs spelen in op gevoel. Het zijn geen eenvoudige decoratieve stukken maar symbolen van liefde; herinneringen aan speciale gelegenheden. Het is een babyshower verrassing, een cadeau van je man, een bedankje voor een grootmoeder, of een speciale traktatie voor jezelf. Lennebelle Petites sieraden zijn onvergetelijke cadeaus voor iedere vrouw en kind.

De sieraden zijn gemaakt om liefde te delen en de kleine momenten waaruit de grote dingen in het leven zijn gemaakt, te koesteren.

Kijk op de website van Lennebelle Petites voor de webshop en meer info.

Happy giving.

njoy2give

njoy2give

Dit zou je ook leuk kunnen vinden om te lezen:

ZO VADER, ZO ZOON CADEAU

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf