MARC INBANE: 2 BRUINE BENEN CADEAU

Als iemand mij zou vragen wat ik minder mooi vind aan mezelf, dan antwoord ik mijn witte melkflessen van benen. Oh man, wat ben ik jaloers op vrouwen met bruine benen. Mijn moeder heeft ze dus doodleuk wel, maar het is niet gelukt dat stukje pigment aan mij over te dragen. Tot slot van ramp lijkt het ook nog ieder jaar erger te worden want mijn onderbenen worden letterlijk witter. Ik vermijd graag rokjes en jurkjes mits de temperatuur boven de 25 graden aangeeft en het echt wel een beetje vreemd is als ik dan met mijn lange broek aan buiten loop. Maar dit alles tot vandaag!

Eerst even toelichten; ik was altijd anti bruin-zonder-zon producten waar je oranje van wordt en had het idee dat dit nooit vlekkeloos kon. Totdat ik een travel bag met tanning spray opgestuurd kreeg van MARC INBANE . Ik had dit merk al vaker voorbij zien komen en was stiekem nieuwsgierig, maar vooral hoopvol. Dit merk werkt alleen met toonaangevende en professionele visagisten. De luxe verpakking (prachtig mooi zwart-glimmende toillettas) maakt het tot een feestje om uit te pakken. Wat zit erin?

TRAVEL BAG + KABUKI KWAST

De travel bag bestaat uit: Natural tanning spray (50 ml spray)+ kabuki brush. De laatste is een hele fijne kwast die je kunt gebruiken om de spray mee uit te poederen op je gezicht. Een prachtige ronde kwast met platte bovenkant die zich feilloos aanpast aan de contouren van je gezicht en bestaat uit werkelijk zijdezachte haartjes. Onmisbaar in ieders make-up tas! Daarnaast ontving ik ook de speciale glove waarmee je de spray perfect kunt egaliseren. Kortom; de perfecte combi om mee te nemen op vakantie.

Hoe breng je de Tanning Spray aan?

Ik heb eerst alleen mijn onderbenen getest (oh enne sorry het is écht niet blogwaardig hier een foto van te plaatsen :-)) door de spray gewoon hopla op 30 cm afstand met snelle bewegingen over mijn benen te sprayen. Met de speciale glove wel het geheel direct gelijkmatig verdelen (wat wel echt een must is, anders krijg je alsnog strepen) en in 5 minuten schreef ik geschiedenis : ik heb bruine benen. Ok, ik moest even wennen, het leek eerst toch een beetje oranje maar na het uitsmeren met de glove verandere het al snel in een mooie bruine teint. En na een paar uur werd het een wat meer natuurlijke bruine kleur. Op dag 2 en 3 werd het nóg natuurlijker bruin en het zag er écht uit als een vakantiebruine kleur. Na een dag of 5 was de kleur wel weer verdwenen. Eindelijk ook eens bruine benen in mijn leven!

Werkt het nou écht?

Ik hoor je denken, ja leuk maar werkt dit écht en is dat aanbrengen nou wel zo’n eitje als ik het beschrijf? Dat is het dus écht!!! Je sprayt de gebieden op 30 cm afstand waar je wilt. Uitsmeren met de glove (zou ik wel aanraden) en klaar ben je. Op de website staan trouwens uitgebreid tips & trics zodat je niet onder de vlekken zit en het eindresultaat optimaal is. Check de filmpjes ook even, dan heb je een idee wat ik bedoel. En het fijne vind ik dat je het gewoon thuis kunt doen en ook niet naar een salon hoeft. 

Hoe is MARC INBANE ontstaan?

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Ook een bruine glow cadeau?

Kan jij wel een bruine glow gebruiken? Wil jij, net als ik, niet in je rokje met te witte benen? Dan kan ik je écht de tanning spray aanraden. Cadeautip is de speciale travelbag om mee te nemen op vakantie! Ideaal. Neem een kijkje op de website van MARC INBANE en GLOW!

Prijzen

– Travel set (50 ml spray + kabuki brush) € 39,95
– Natural tanning spray 200 ml € 39,95 (voor ongeveer 60 beurten)
– Glove € 9,95
– Gift set (spray 200 ml + glove) € 49,90

Webshop: www.marcinbane.nl

‘Njoy

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf