Mister Rabbit speelkleed

mister rabbit

Zoek je een origineel kraamcadeau dat in de smaak valt bij kersverse ouders? Of misschien heb je een collega die net is bevallen en waarvoor je iets leuks wilt kopen? Of organiseer je een babyshower voor je beste vriendin en wil je een praktisch en tevens modieus cadeau geven namens een groep meiden? Ik heb dan iets voor je gevonden!

De speelkleden van Mister Rabbit zijn multifunctioneel en hebben een hoog eye-catcher gehalte! Moeders kunnen het makkelijk overal mee naar toe nemen (je krijgt er nl. ook een handige travelbag bij) of gewoon een mooi plekje geven in de woonkamer. De speelkleden zijn er in moderne, frisse, hippe kleuren zoals Sand, Stone of Graphite en passen in elk interieur.

De speelkleden zijn gemaakt van de allerfijnste stof. Deze is opgebouwd uit 3 lagen (wol, natuurlijke vezels en een beschermlaag aan de onderzijde) en houdt daarmee de kou tegen en zodat baby’s zelfs op parket of tegels lekker warm liggen. Het speelkleed kan in de wasmachine gewassen worden, zo weet je zeker dat de baby op een schone ondergrond ligt.

Voor jong en oud

Ook voor peuters is het ideaal. Dan is het Mister Rabbit speelkleed een handig item in de kinderkamer. Het kan gebruikt worden als kleed of als bouwmateriaal voor de mooiste (tipi)tenten.
Een Mister rabbit kleed is er vanaf € 79,- via de site Mister Rabbit. Lezers van mijn blog ontvangen vanaf 1 juni tot 1 september a.s. 10% korting op de aanschaf van een kleed wanneer je de kortingscode NJOY2GIVE gebruikt of via deze link inlogt en afrekent.
Happy giving!
X
mister rabbit
Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf