MLEKO LIVING STATIONARY

Mleko Living is een designstudio die in samenwerking met lokale ambachtslieden eenvoudige objecten maakt voor dagelijks gebruik. Opgericht in 2017 door Katarzyna Zaluska en Michal Zaluski, uit Polen. Mleko betekent melk. Een natuurlijk product voor dagelijks gebruik. Het dagelijkse leven en thuis is waar Mleko zich op focust.

Het merk staat voor simpel en functioneel. Zijn alle spullen die we maar kopen en kopen wel nuttig? Door het kiezen van essentiële, bruikbare voorwerpen die ook nog eens natuurlijk zijn, maken we het leven zinvoller. Aldus Mleko.

De mens waardeert bekende vormen gemaakt van mooie materialen die ook fijn zijn om naar te kijken. De Stationary lijn is een uniek cadeau om je leven de structuur te bieden die het nodig heeft! Er zijn prachtig, simpel vormgegeven journals in de kleuren hazel, camel & graphit voor € 18,- en je kunt ieder moment van het jaar starten met (re)organiseren! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Happy giving.

njoy2give

Dit zou je ook leuk kunnen vinden om te lezen:

VOOR MAMA

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf