MOEDER-DOCHTER UITJE

njoy2give

Het was weer even geleden dat ik samen met mijn moeder een nachtje weg was. Ons vorige uitje was naar Den Haag. En omdat cadeautjes geven natuurlijk mijn dagelijks motto is, nam ik mijn moeder mee naar hotel Villa De Beukenhof in Oegstgeest dat onlangs in een nieuw jasje is gestoken. Het heet niet voor niets ‘Luxury Vintage Hotel’ en is aangesloten bij Quality Lodgings waarbij je weet dat je een bijzonder hotel gaat bezoeken. QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Culinair genieten én overnachten gaan hierbij één op één samen.

VILLA DE BEUKENHOF

Wat een verborgen parel is deze luxe herberg die al 500 jaar oud is! Via het parkeerterrein loop je direct de sfeervolle binnentuin in waar de immense beuk het middelpunt vormt. Door dit romantische plaatje, waan ik me meteen als een heuse Francaise die – op prachtige zomeravond – nipt aan goed glaasje Champi en een culinaire topavond beleeft! Ik straal van oor tot oor dat ik mijn moeder hier mee naartoe kan nemen en bedenk me meteen dat ik hier ooit terug wil om een feest te geven… Daar is dit decor dé uitgelezen plek voor. Even verder dromen maar! Je weet nooit.

Als we het hotel binnenlopen, komen we via openslaande deuren door het Restaurant bij de lobby terecht. Klassiek, hip, vintage en luxe dat zijn de kernwoorden die mijn gevoel het beste omschrijven. Persoonlijke aandacht en comfort wil het hotel uitstralen en dat merk je eigenlijk meteen. De receptioniste verwelkomt ons hartelijk en brengt ons naar 1 van de 8 suites. Wij hebben kamer Parijs; een knusse en comfortabele suite die van alle gemakken is voorzien. Met een fijn muziekje op de achtergrond, ploffen we neer op het bed en kijken we rond. Het is hier leuk!

njoy2give

De receptie;

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

‘s Avonds dineren we in het Restaurant van het hotel, dat er heel uitnodigend uitziet. Het restaurant is modern en toch warm ingericht. Het zit compleet vol en er heerst een gezellige sfeer. De keuken is Frans maar met een Aziatische touch. We kiezen ervoor om ons te laten verrassen met het 3-gangen menu; dat is een feestje! We voelen ons echt een avondje uit en worden goed in de watten gelegd. Het fijne is dat we na afloop maar één trap omhoog hoeven naar onze suite!

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

De volgende ochtend wordt er in het restaurant een lekker ontbijt geserveerd dat onze gezichtjes ook weer op glimlachen zet. Een perfecte croissant merk ik op, die komt vast van de goede bakker om de hoek! Dit is een mooie start voor de zaterdag. Wij gaan nog even de winkeltjes in Oegstgeest afstruinen…

njoy2give

WINKELEN AAN DE KEMPENAERSTRAAT OEGSTGEEST

Hotel Villa Beukenhof ligt midden in de oude dorpskern en is gevestigd in een sfeervolle woonwijk met prachtige oude huizen. Het ligt op loopafstand van de Kempenaerstraat, dé exclusieve winkelstraat van Oegstgeest waar je op zaterdagochtend kunt flaneren en bij mooie boetiquejes kunt wegkwijnen. In een eerder artikel heb ik je al No Chaos & Co getipt, wat een ontdekking! Daarnaast leuke winkeltjes bezocht en nog heerlijk een koffie’tje gedronken.

ONTSPANNEN BIJ WELLNESS LEIDEN

Op ons programma stond ook een stukje ontspanning gepland. Vlakbij het hotel ligt Fitland Leiden; een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Het panorama is werkelijk waar fantastisch; prachtig zicht op de hele stad. Ik heb stiekem een foto geprobeerd te maken om je een indruk te geven.

Wij hadden een heerlijke hammam verdiend vonden we zelf en wat was deze top! In een mooie hammam ruimte werden onze lijfjes even goed gescrubd! Aanrader.

njoy2give

OOK EEN NACHTJE WEG?

Zo wat kun je opladen van zo een tripje. Je hoeft dus echt niet ver weg te gaan. Nederland kent zoveel mooie plekjes. En natuurlijk heel gezellig om weer even samen met mijn moeder op pad te zijn geweest. We zijn alweer ons volgende uitje aan het bedenken…

Kijk op de website van Villa Beukenhof voor de leuke arrangementen! Zo hebben ze bijvoorbeeld het Valentijnsarrangement waarbij je overnacht in de Deluxe suite en heerlijk gaat dineren in het Restaurant! Zomaar een tip:-)

‘Njoy

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf