MOMENTS OF LIGHT BATH & BODY

njoy2give

Na de candles van Moments of light (lees hier het eerdere artikel terug!), komt het Amsterdamse label nu ook met een Bath & Body lijn! Ik ben gek op mooi vormgegeven en goed ruikende spulletjes voor in mijn badkamer. De badkamer moet je net even dat spa-momentje geven waar je na een drukke dag aan toe bent.

De ambitie van oprichtster Anne-Floor Sinnige is om mensen dichter bij elkaar te brengen door meer met elkaar te delen. De luxe geurkaarsen worden door persoonlijke gedichten gekoppeld aan bijzondere momenten. En met de uitbreiding naar de bath & body lijn, geef je iemand ook zo een heerlijk moment cadeau. Net als de kaarsen, zijn deze producten verrijkt met de heerlijkste geuren van een gerenommeerd parfumhuis.

Iedereen verdient weleens een momentje aandacht! Dus hoog tijd om deze zalige cadeaus te testen.

Shower foam, 12,95 Euro. Verrijkt met een sublieme honinggeur.

TO FEEL THE WATER!

njoy2give

Scrub in a bag, 15,95 Euro. Door een combinatie van heerlijk verzachtende oliën, zoals amandel- en kokosolie, voelt je huid zijdezacht aan. De natuurlijke scrubingrediënten verwijderen op milde wijze dode huidcellen. Na het gebruik van deze scrub, voelt je huid als aan als herboren.

IF YOU RUB ME RIGHT, I’LL MAKE YOUR SKIN SHINE, SMOOTH & BRIGHT!

Scrub in A Bag

Whipped Body Butter, dé bestseller, 18,95 Euro. De ongelooflijke rijke en romige textuur voedt de huid intensief.
De crème smelt direct op de huid en laat een zacht en glad gevoel achter.

SOFTER THAN THE KISS FROM A CLOUD
BETTER THAN THE TOUCH OF A FEATHER
I’LL PROTECT YOU IN ALL KINDS OF WEATHER!

njoy2give

Handwash, 15,95 euro. ‘Moments to Feel’ handwash is heeft een lichte textuur, die zachtheid combineert met een verzorgende en hydraterende werking. Tegelijkertijd geeft de handwash je handen een sublieme geur gedurende de hele dag.

TAKE CARE
OF YOUR GIVERS, YOUR TAKERS,
YOUR BUILDERS, YOUR SHAKERS,
YOUR ONE AND ONLY PAIR,
OF PEACE, LOVE AND HOMEMAKERS!

njoy2give

Kijk voor meer producten op de website van Moments of Light.

‘Njoy the moment!

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf