NEWBORNSHOOT

njoy2give

Tien vingertjes, tien teentjes en een mooi koppie met zwarte haartjes. James is daar en wat is het genieten. Dus na de zwangerschappshoot van een paar weken geleden was ik ook helemaal in voor een newbornshoot van mij en kleine James. En ik kan concluderen, het is ECHT de moeite waard om een profi fotograaf in te huren om je kleine hummel mooi op de plaat te laten vastleggen. Ze groeien nu eenmaal als kool (en dat alleen van melk haha) dus voor je het weet is het baby zijn eraf en zijn die kleine vingertjes langzaam worstenvingertjes en komt het babyspek om de hoek kijken dus is het echte ‘newborn’ er vanaf. 

Een 2e date met Mieke van Mieke Broer Fotografie was dus snel gemaakt aangezien ik dik tevreden was met de zwangerschapsshoot! Het was erg prettig samen werken met Mieke en had hier ook alle vertrouwen in! Nu alleen nog hopen dat James een beetje een fotogenieke bui had! Dat ging op zich prima, hij keek bij de eerste sessie zelfs al recht in de lens, zo leek het! Een natuurtalentje? Nou iets later had ‘ie er geen zin meer in. Wat is dit voor gekheid moet ‘ie gedacht hebben? Brullen haha. Maar ook dat leverde trouwens leuke plaatjes op en geeft toch ook een beetje reëel beeld van de wereld van een baby. En baby’s huilen nou eenmaal, dat is hun enige vorm van communiceren. En ik heb nul te klagen want James is zo’n lekkere vrolijkerd die lacht en brabbelt. Als ‘ie huilt, dan is dat alleen als ‘ie ergens geen zin in heeft of moe is of het flesje net 1 minuut te laat wordt geserveerd. Maar hé ik zou ook huilen als ik mega trek heb en mijn maaltje te lang op zich laat wachten :-).

Mieke kende me inmiddels dus al van de zwangerschapsshoot dus ze wist dat ik geen gekke newbornshoot wilde à la Anne Geddes. Kennen jullie dat nog van vroeger?! Een baby in een gek berenpak. Een baby op een pompoen. Een baby met een raar mutsje op en dan als klap op de vuurpijl op een stom kleedje. Moet ik nog even doorgaan? Nee, dat is dus niks voor mij. En gelukkig denkt Mieke er net zo over; haar stijl is classy en modern. Mieke kwam ook nu weer bij mij thuis en dat geeft de shoot een persoonlijk karakter, maar daarnaast is het ook prettiger met een newborn. Je bent net mama en je gaat niet zomaar overal naartoe dus dan is dit wel heel relaxed. En weet je wat zo leuk was? We hebben een paar foto’s geschoten die bijna identiek zijn aan die van mij toen ik zwanger was en James dus nog in mijn buik zat! Heel bijzonder om terug te zien vind ik zelf. Beetje gek die dikke buik dan weer te zien. ‘T blijft een knap stukje natuur zo’n mini mensje dat uit je buik komt (de details over hoe dat dan precies ging, laat ik maar even achterwege!). James is er en dat moest gevierd worden met zijn eerste fotoshoot!

Naast Mieke Broer Fotografie, zou je Mieke ook kunnen kennen van The Complete Wedding; haar bedrijfsnaam zegt het al; zij kan je assisteren met de organisatie van je hele bruiloft. Mieke is namelijk weddingplanner, bruidsstylist en bruidsfotografe tegelijk. En wat is er fijner op je mooiste dag onbezorgd te genieten? Hoe efficiënt is het dan met 1 contactpersoon die aan 1 woord genoeg heeft, te communiceren en je compleet te laten ontzorgen?

Wat ben ik blij met het eindresultaat van de shoot! De foto’s zijn extra classy door de rustige kleuren, wit en lichtroze. Dat heb ik express zo gekozen. Juist omdat James nog zo klein is, vond ik te drukke kleuren en achtergronden niet passend. Kijk je mee? Ik hoor graag of jullie het ook zo’n een mooie shoot vinden? (En psst, lijkt ‘ie een beetje op mij??)

Klik hier voor de website van Mieke en neem vrijblijvend contact met haar op om meer info te krijgen als jij jezelf of iemand ook zo een geweldige shoot cadeau wilt doen. Want dit is een herrinnering voor altijd.

Happy giving.

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

2 COMMENTS

  • Andrea van Driel

    Prachtig, wat moet je er nog meer over zeggen!!!!!

    • Njoy2give

      Lief Andrea, dankjewel !!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf