NIKBEN ZWEMSHORTS

Joe it’s Summer! Hoog tijd jouw zoon, vrind, broer of vaderlief dé perfecte zwembroek cadeau te doen. Echt eentje waar die mee voor de dag kan komen en waarbij iedereen denkt ‘das nou echt een origineel dessin’!

Ik heb het hier over het Zweedse Fashionlabel NIKBEN, opgericht in 2014 met als doel een nieuwe dimensie te geven in zwembroekenland. Nou en dat is gelukt hoor, want inmiddels worden ze al in 30 landen verkocht. NIKBEN staat vooral voor onvoorspelbaar en dat zijn ze zeker! De twee founders zijn Nicklas en Benjamin en hun motto is áls je nat gaat, ga dan in stijl! Mooi bedacht.

Zo ligt nu de de SS17 Tropicania collectie in de winkels die je meteen in Tropische sferen brengt. Kijk je mee?

Oh en psst er is onlangs ook de NIKBEN mini collectie gelanceerd; te leuk natuurlijk.

Kijk voor meer inspiratie of verkooppunten (onlangs ook bij ons in Nederland bij de Bijenkorf, jihoe!) op de website van NIKBEN. Een gave zwembroek is er vanaf € 95,-

‘Njoy

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf