NO CHAOS & CO

njoy2give

Linette Visser woont met haar man, drie kids en hond Bickel (te leuke hondennaam!) in Oegstgeest. Na 15 jaar haar eigen bedrijf te hebben gehad in de financiële dienstverlening, zette ze dat opzij om haar droom waar te maken. Vorig jaar begon ze haar eigen winkel in woonaccessoires en kinderkleding in het centrum van Oegstgeest.

Vanaf januari 2016 zijn de deuren van NO CHAOS & CO geopend en wat een te gave chaos is het hier!!! Uberhippe kinderkleding voor stoere meiden en jongens tussen de 8 en 18 jaar. Hier kunnen de kids lekker losgaan en op zoek naar een stijlvol outfitje van diverse bekende merken. Daarnaast zijn er hele trendy interieuraccessoires en sieraden te vinden als oppepper voor je huis of voor jezelf. Je kunt hier terecht om unieke cadeautjes te vinden voor jong en oud. Zo kocht ik er leuke zilveren oorbelletjes en een mooi vaasje van House Doctor voor op mijn salontafel. Eenmaal thuis dacht ik nog aan een te gekke lamp, roomspray en leuke kerstballen. Ik ga dus zeker binnenkort terug, want het sfeertje dat in de winkel hangt is een fijne chaos waar je toch overzichtelijk kunt shoppen. Wees gewaarschuwd: je wordt er hebberig van!

Ga vooral eens langs bij deze heerlijke boutique! Oegstgeest heeft een sfeervol, kleinschalig centrum met mooie winkels waar je fijn kunt rondneuzen en is zeker een bezoekje waard. Te druk? NO CHAOS & CO heeft gelukkig ook online haar deuren geopend.

Happy giving.

NO CHAOS & CO | Kempenaerstraat 41 te Oegstgeest | Geopend dinsdag t/m zaterdag

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf