NUTTIGE KRAAMCADEAUS

njoy2give

Joyce en Ellen kwamen elkaar toevallig online weer tegen. Elkaar een paar jaar niet gesproken, maar ook oude vriendschap roest niet. Joyce nu heel mooi zwanger van haar eerste kindje en Ellen een zoontje van 1,5 jaar. Joyce blogt op Njoy2give over cadeaus en Ellen op Mommyrules, waar je bruikbare mamaterie kan vinden.

Koffietje, bijpraten en wat krijg je dan? Een coproductie van Njoy2give en Mommyrules; het perfecte kraamcadeau dat nut heeft. Joyce en Ellen willen hier graag hun visie over kwijt. Wat zijn nou echt ultieme kraamcadeaus? Je krijgt veel kleertjes, dat is geweldig leuk maar knipper met je ogen en het kruippakje is te klein. Het kan de smaak van de ouders niet zijn of je zit midden in de winter met zomerjurk voor je poppedopje waar je dus niets aan hebt. Zelf gebruikte Ellen de kleertjes die ze niet leuk vond als reserve in de luiertas, whoops…! (tip1 haha)

Dus… bezingt eer ge begint met de kleertjes. Wil je iets origineels geven dat langer mee gaat? Of een cadeau dat echt nuttig is en dus gebruikt gaat worden? Ellen had een mand vol waar ze af en toe in keek en enthousiast dacht oohh hier is hij nu aan toe! Dat is heel leuk om daar uit te kunnen grabbelen en dan verrukt te zien hoe je kleine baby opeens toe is aan blokjes of badspulletjes.

Maar hieronder dan een heuse lijst samengesteld door de dames. Dit zijn perfecte kraamcadeaus:

ZACHTE WIKKELDOEK : hier kan de kersverse mama er niet genoeg van hebben, want binnen no time zitten ze in de was. Er is niets fijner dan je kleine baby in de zachtste doek die er bestaat te wikkelen. Echt nuttig! En er zijn tegenwoordig zoveel leuke printjes te verkrijgen. Een mooie effen in een perfecte stof, is natuurlijk ook altijd goed.

Lodger wrapper newborn 44,90 Euro

njoy2give

Koeka wrapper Antwerp 44,95 Euro

njoy2give

PAPERBAG : helemaal van nu zijn de paperbags in alle soorten en maten. Ideaal om speelgoed in kwijt te kunnen of vuile rompers. Het staat natuurlijk helemaal af in een babykamer.

Paperbag via CarlijnQ 14,95 Euro

njoy2give

BABY’S 1E KAPLAARSJES : zóóóóóh schattig en leuk als ze gaan lopen. Een cadeau waar niet vaak aan gedacht wordt en staat oh zo leuk op het kamertje.

Bergstein 24,95 Euro
njoy2give

BADSPEELGOED : In bad gaan is een feestje! Spelen met je baby in bad is zoöooh leuk, nog leuker als er iets te doen is. Zorgt ervoor dat je zelf ook creatiever wordt. Dit is bijvoorbeeld een puzzel voor in Bad.

Woezel & Pip badpuzzel 12,99 Euro via Bol.com

njoy2give

BABY’S 1E TOILETTAS : Ja, want ook een baby heeft toiletspullen (nagelknippertje, vijl, kammetje, vitamine D etc.) en een eerste Toilettas gaat jaren mee. Ellen had van een dierbare vriendin een toillettas gekregen en ze denkt altijd aan haar als ze haar zoontje zijn toilettas inpakt.

Toilettas Jip en Janneke 5,- Euro via de Hema

njoy2give

BABY’S 1E MOK : hoe schattig is deze mok. Voor de eerste slokjes – buiten de fles om – of om het 1e tandenborsteltje in te zetten.

Number Tumbler mok 7,95 euro

njoy2give

BABY’S 1E RUGZAK : handig om mee te geven naar de crèche en natuurlijk een échte eyecatcher.

Herschl kids 49,93 Euro

njoy2give

HYDROFIELE DOEKEN : deze eten kersverse ouders ongeveer, dus kan je er niet genoeg van hebben. Beetje fashionable is een leuke afwisseling op de standaard witte spuugdoekjes…

Lodger doeken in uni en lekker groot 39,90 Euro

njoy2give

Een GEPERSONALISEERD CADEAU. Dit blijft altijd een hit. Je hebt extra nagedacht en moeite gedaan. Dat loont altijd. Maak bijvoorbeeld een te coole letter banner in de naam van de newborn!

Letter banner via EnlasNubes 7,50 Euro

njoy2give

Wil je een DIERBAAR CADEAU geven? Ga als beste vrienden een avondje koken voor de jonge ouders. De kersverse mama en papa zijn dag en nacht aan het zorgen voor de newborn, het is geweldig als er dan voor jou en je man gekookt wordt. Bijkletsen aan de keukentafel en even kunnen zitten en ontspannen. Of zorg voor wat zelfgemaakte maaltijden in de vriezer; stop de koelkast vol met gezond eten. Scheelt een keer boodschappen doen, want tijd is een schaars goed voor jonge ouders. Oh enne extra tip, de ontzwangerde mama heeft vast behoefte aan een lekker biefstukje die niet doorbakken is, want dat mag weer!

 

njoy2give

Tot slot:

BONUS SHOPTIPS VOOR KIDS IN ROTTERDAM van Joyce en Ellen:

Wil je (toch) liever zelf op pad voor een kraamcadeau? Dit zijn onze favoriete winkels in ROTTERDAM, slagingskans van 100%!

DE KLEINE KAPITEIN| Botersloot 173, Rotterdam. Heeft ook de voorleesdagen prentenboeken-top 10. Aanrader!

DE ZONNEWIJZER| Hoogstraat 26, Rotterdam. Een speciaalzaak in hartje Rotterdam waar je het meest mooie en originele speelgoed kan scoren.

VER VAN HIER| Kleiweg 69, Rotterdam. Kinder- en jeugdboekenwinkel waar je tegelijkertijd  ook terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie.

KLEIN BEGINNEN| Hartmanstraat 24-25, Rotterdam. Hier kan je ook terecht om een super leuke kraammand te laten samenstellen. Je geeft het bedrag door dat je wilt besteden en succes verzekerd.

BONBON ON THE BLOCK| Westblaak 26, Rotterdam. Een walhalla voor kids die er heel cool uit willen zien.

POMME DE JUS | Bergse Dorpsstraat 109a, Rotterdam. Hele leuke merken als Sproet & Sprout, American Outfitters, Stella McCartney kids, Gray Label.

LITTLE DEPARTMENT STORE| Kleiweg 99b, Rotterdam. Deze gave zaak wordt gerund door de creatieve dame Jo Keith en koopt in bij veelbelovende hippe merkjes zoals Mini Rodini, Munster Kids en Piknic.

We hopen dat je hier iets aan hebt en neem vooral ook een kijkje op de leuke blog van Ellen -> Mommyrules.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf