OH YOU PRETTY PLATES

njoy2give

Drinken en eten doen we dag in dag uit. Dus waarom saai servies in huis? Een cool geschilderde mok laat jouw versgemaakte koffie net nóg even wat lekkerder smaken. Of een op maat gemaakt bordje, maakt jouw eetmomentje speciaal.

De keramieke serviezen van Oh you pretty plates worden geillustreerd door oprichtster Nikki die als creabea prachtige designs maakt. Bordjes, schaaltjes, vaasjes met de allerleukste illustraties, maken jouw interieur hiermee uber stylish. Nikki maakt – speciaal in opdracht – ook borden voor diverse horecazaken en heeft daarmee flink succes. En hoe leuk is het om een gepersonaliseerd serviesstuk te laten maken en cadeau te geven? Ik kreeg een oh zo leuk bordje voor kleine James in de brievenbus dat speciaal voor hem gemaakt was, super-leuuuuk! En origineel. Hier gaat hij heel wat prakjes op geserveerd krijgen.

Ook ben ik blij met de Kiss-me mok waar ik -heeeel veeeeeel! – relax momentjes mee ga beleven! En het is een ware eyecatcher in mijn servieskast.

Neem een kijkje op de website van Oh you pretty plates en jouw perfecte cadeau is daar. Rond de 10 Euro heb je al een leuk serviesje in huis.

‘Njoy

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf