PERFECTE CADEAU MRS DESIGNS

Kan je jezelf kort introduceren?

Mijn naam is Helena Citgez, 26 jaar en ik ben de trotse eigenaar van Mrs Designs.  

Kan je wat meer vertellen over de prachtige producten?

Mrs Designs is opgericht als merk voor luxe handgemaakte kaarsen. Onze kaarsen worden gemaakt van eco soywax waardoor de kaars niet alleen veel langer brandt dan normale kaarsen, maar ook natuur- en diervriendelijk is. We hebben heerlijke geuren waar je uit kan kiezen en om het nog leuker te maken kun jij je eigen naam of favoriete quote doorgeven.  Een kaars met een persoonlijk onderwerp. Met mijn uitgangspunt zwart wit is de herkenbare huisstijl van Mrs Designs ontstaan.  Inmiddels hebben we naast onze kaarsen ook kussens, vaasjes en een hele babycollectie, geheel in de stijl van Mrs Designs ontworpen.

Waar is je passie vandaan gekomen om je eigen label op te zetten?

Het klinkt misschien niet heel spannend, haha maar Mrs Designs is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Toen ik met Mrs Designs begon studeerde ik namelijk nog voor docent geschiedenis. Toch kwam dit niet heel onverwachts volgens vrienden en bekenden. Ik kom zelf uit een ondernemende familie en heb ondernemen altijd erg leuk gevonden. Toen ik merkte dat mensen enthousiast werden van mijn kaarsen besloot ik Mrs Designs als bedrijf op te zetten. Het is heel mooi om te zien dat mensen dezelfde passie delen en echt op zoek waren naar producten van Mrs Designs. Inmiddels is mijn diploma gehaald en ben ik samen met mijn team klaar om de Nederlandse markt te veroveren.

njoy2give

Welke candle is ultiem voor welke gelegenheid en welke is het meest populair?

De gepersonaliseerde kaarsen met Mr en Mrs ervoor zijn de meest populaire kaarsen. Het is een leuk cadeau voor een bruiloft of housewarming. Maar ook leuk om zo je vriendin ten huwelijk te vragen;-) Dat is de kracht van gepersonaliseerde cadeaus, je kunt zelf bepalen welke tekst voor welke gelegenheid geschikt is!

njoy2give

Wat is de leukste reactie die je weleens hebt gekregen als mensen jouw producten hebben gekocht?

We krijgen weleens mailtjes van mensen die ons willen bedanken en erg enthousiast zijn of we krijgen foto’s terug van happy customers en dat vind ik zo leuk! Hoe leuk is het om iets met plezier te maken en daarmee ook gelijk mensen blij mee te maken? Dat geeft je zoveel energie! Het leukste wat ik tot nu toe heb meegemaakt is dat ik een cadeautje kreeg opgestuurd. Een doosje vol met (zwart wit uiteraard) geurzeepjes van een lieve klant!

njoy2give

Hoeveel cadeautjes per maand koop je zelf ongeveer en wat is het laatste cadeau waar je iemand heel blij mee hebt gemaakt?

Ik ben trotse tante van 3 neefjes en een nichtje en ik vind het altijd heel leuk om cadeautjes voor ze te halen. De laatste cadeautjes die ik heb gekocht was in Parijs vorig weekend. Uiteraard weer voor mijn neefjes en nichtje maar ook voor vaderdag!

Liever een cadeau krijgen of geven…:

Het klinkt heel cliché maar ik geef liever een cadeau! Om weer mijn neefjes als voorbeeld te geven; je moet hun gezichtjes zien als ik weer eens aan kom met cadeautjes!   

njoy2give

Dit staat er nu bovenaan op mijn persoonlijke wishlist:

Dat is sowieso de Chanel 2.55!!!

njoy2giveMijn favoriete cadeauwinkel/webshop is:

Ladurée & Mrs Designs. De eerste vooral voor mijzelf en mijn vriendinnen, haha!  Ik heb verder voor Mrs Designs gekozen omdat het erg leuk is om mensen een persoonlijk cadeau te geven.  Ik hoor vaak van mensen dat zij hun cadeau waarderen omdat er moeite voor is gedaan. Je laat immers iets maken voor iemand, je kiest de geur die bij hem of haar past en bepaalt de tekst voor hem of haar. Dit maakt het een speciaal cadeau.  

njoy2give

Het leukste artikel op Njoy2give dat me aanspreekt:

Ik vind de gastblogs erg leuk! Ik vind het bijvoorbeeld leuk om te zien waar zij hun favoriete cadeaus halen.

X

Bekijk vooral de website van Mrs Designs en doe leuke inspiratie op!

Mrs Designs.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf