PUCK & CO CONCEPTSTORE

njoy2give

Wat krijg je als een ervaren interieurstyliste en haar dochter hun creatieve krachten bundelen? Juist, een conceptstore met lef! Moeder en dochter delen hun passie voor interieur en mode in een, zoals ze zelf omschrijven, ‘gezellige conceptstore’. Met liefde kopen ze de allerleukste woonspulletjes, meubels, cosmetic en sieraden in waardoor je in Weesp het perfecte cadeau kunt scoren voor jezelf of voor iemand om je heen!

Puck & Co biedt een collectie van (veel Scandinavische) topmerken zoals bijvoorbeeld Madam Stoltz, Bloomingville, Meraki, Kitchen Trend en ADPT. Puck & Co vindt dat interieur dé afspiegeling is van jouw persoonlijkheid; of dit nou thuis is of op je werk, het moet een plek zijn waar je je helemaal thuis voelt. Voor woonadvies voor je inrichting ben je hier dus ook helemaal aan het juiste adres.

In hun prachtige winkel aan de Nieuwstad, kun je natuurlijk ook gewoon even neerstrijken voor een lekker kopje koffie van een nieuw koffiemerk Bacchi. Dit fairtrade merk geeft jou dat persoonlijke moment waarin je even ontsnapt aan je dagelijkse beslommeringen. Het helpt je beseffen dat het echt belangrijk is te genieten in het leven. En zo is het.

Gaat dat beleven en ga lekker cadeaushoppen.

Puck&Co, Nieuwstad 28 te Weesp www.puckencoconceptstore.nl

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf