Report: Riviera Maison Amstelveen cadeauwinkel

riviera maison - njoy2give

Eens in de zoveel tijd bezoek ik een leuke cadeauwinkel om voor jullie inspiratie op te doen.

De speciale cadeauwinkel van Riviera Maison stond al een tijdje op mijn lijstje! Want als cadeaublogger vind ik het natuurlijk een super leuk initiatief dat er een winkel geopend is met alleen maar CADEAUS! Love it !!

Maar eerst wat meer over het begin van Riviera Maison; in maart 1948 openden Jacques en Dini Teunissen een bloemenwinkel aan de Amsterdamse Overtoom. Dit is het begin van het huidige, exclusieve merk Rivièra Maison. Rivièra Maison blijft groeien, zowel in Nederland als internationaal. Inmiddels zijn er 18 meubel- en accessoire winkels in Nederland en ruim 600 verkooppunten wereldwijd!

Rivièra Maison creëert een unieke beleving waarbij genieten het belangrijkste aspect is. In 2014 is de brandline ‘Home Is Where You Can Be You’ gelanceerd; deze benadrukt de filosofie van Rivièra Maison. Bekijk hier een fijn filmpje over het merk!

Hieronder een paar impressies van de cadeauwinkel in Amstelveen. Echt een bezoekje waard ! En als je een leuk cadeau koopt, wordt er met heel veel zorg een prachtige cadeauverpakking van gemaakt (zie foto’s onder).

Waar : Binnenhof 5J – 5K te Amstelveen

Website RM : www.rivieramaison.nl

riviera maison - njoy2give

riviera maison - njoy2give

riviera maison - njoy2give

riviera maison - njoy2give

riviera maison - njoy2give

riviera maison - njoy2give

riviiera maison njoy2gve

Riviera Maison Voorjaar 2015

Riviera Maison Voorjaar 2015

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf